E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chocolate cake with milk chocolate topping, blueberries and Dulcey pearls

6. marts 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

This rich chocolate cake with a milk chocolate topping, fresh blueberries and Dulcey pearls is pure bliss!

Rich chocolate cake with chocolate topping and berries
8-10 servings

Chocolate cake:
160 g butter
160 g good quality dark chocolate
200 g sugar
4 eggs, lightly beaten together
1 tbsp plain flour

Chocolate topping:
80 g good quality milk chocolate
15 g butter

For decorating:
Blueberries
Dulcey pearls
White chocolate shavings

Chocolate cake:
In a saucepan melt the butter and the chocolate. Stir until the chocolate has melted. Remove from heat and stir in the sugar. Cool slightly down and then add the eggs a little at a time. Finally fold in the flour. Pour the chocolate cake batter into a round cake tin (20 cm) lined with baking paper and bake in the oven at 180 degrees Celsius for about 25-30 minutes. The cake will feel slightly undercooked, but it will set in the fridge overnight. It has to be baked one day in advance.

Chocolate topping:
Melt the chocolate in a bowl in the microwave oven on low heat with short intervals. Feel free to make use of a Bain-Marie instead. Remove from the heat and stir in the butter to combine.

Spread the chocolate topping on the cake and decorate with blueberries, Dulcey pearls and white chocolate shawings.


Skrevet i: Kager

Previous Post: « Chokoladekage med chokoladetopping og blåbær til Ellas fødselsdag
Next Post: French toast med stegte bananer og chokolade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Brunch med savnede venner fra det jyske på en man Brunch med savnede venner fra det jyske på en mandag, sommerdag, Fars dag, fridag/Grundlovsdag. Tak for besøget kæreste @rikke_axelsen, Martin, Ida og Asta ❤️🌞
Ps. Drengene synes tit, at jeg laver for lidt bacon, så nu gik jeg all in 😁🥓✨
Burrata i sommerklæder med mynte, merian og purløg fra haven - nydt i haven den skønne søndag aften 🫶🏻 Perfekt tilbehør til grillmad 🌞😋
Sommer, sol og søndag med SPRØD granola på morg Sommer, sol og søndag med SPRØD granola på morgengrøden. Vil I have opskriften?🌞
Små glimt af dejlige stunder med sommersød morge Små glimt af dejlige stunder med sommersød morgenmad og ditto eftermiddagssnack, velsmagende og hyggelig skovtur i det grønne, madpakkehittet, og aftendyp i fjorden 🌞🌿❤️💦
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap