E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

French toast med stegte bananer og chokolade

8. marts 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar


Svampede french toasts med den dejligste sprøde overflade som her har fået selskab af gyldenstegte bananer, mørk chokolade, ristede hasselnødder og en skefuld græsk yoghurt. En overraskende simpel morgenmad som kan trylles frem på under et kvarter, og som emmer langt væk af madkærlighed og skaber hygge lige fra morgenstunden af. Jeg har udstukket skiverne af brød som hjerter, men man kan sagtens bevare deres normale form.

Server lige sådan en portion for dig selv (og din udkårne!) <3

French toast med stegte bananer og chokolade
2 personer

1 æg
1 spsk sukker
1/2 dl sødmælk
4 skiver franskbrød, toastbrød eller briochebrød
30 g smør til stegning

Topping:
2 bananer, skåret i skiver
20 g smør
1-2 spsk sukker
ristede hasselnødder
lidt hakket mørk chokolade
græsk yoghurt

Pisk æg, sukker og sødmælk sammen i en skål. Vend brødet i æggemassen og steg dem gyldne i smør på en varm pande. Steg i mellemtiden skiver af bananer gyldne i smør på en anden lille pande. Anret de stegte skiver af brød på to tallerkener. Drys med lidt ekstra sukker og top dem af med bananskiverne, chokolade, hasselnødder og græsk yoghurt. Server straks.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Chocolate cake with milk chocolate topping, blueberries and Dulcey pearls
Next Post: Festlig banankage med kirsebærcreme og hasselnødder »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap