E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Kunsten at organisere sig!

27. januar 2011 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

En læser opfordrede mig forleden til at lave et indeks over mine opskrifter. Det var egentlig en strålende idé, så nu kan I fremover kigge ude i højre side, hvor indeks-siden er vist.
Jeg er ikke en haj til alle de praktiske ting, som følger med i det-at-have-en-blog-pakken, og der var garanteret en væsentlig smartere måde at lave indeks på, end jeg gjorde. Men men men, jeg gik bare alle indlæg igennem og linkede “manuelt”.
I denne process gik det atter op for mig, at jeg i det sidste halve års tid først og fremmest har plapret løs om min passion for at spise andre folks kager og andre søde sager. Det skal der laves om på.
I weekenden går jeg i mit eget søde køkken og tryller lidt af hvert.. jeg har blandt andet 5 poser mandelmel, som jeg utroligt gerne vil lege sammen med.
Når det så er sagt, bliver jeg ved med at søge andre folks desserter, og jeg ser frem til i næste uge, hvor jeg blandt andet skal til dessertaften på en skøn restaurant, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om 🙂

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Hindbærsnitten fra Meyers Bageri
Next Post: Mandelmel en masse »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anita Dalsgaard skriver

    2. februar 2011 kl. 10:15

    Hvor er jeg glad for, at jeg har opdaget din blog!
    Jeg er selv en ivrig kagebager- og spiser:-)

    Jeg glæder mig til at høre om, hvad du har kreeret i dit eget køkken!

    Ha’ en dejlig dag!

    Mange hilsner Anita

  2. Anne au Chocolat skriver

    2. februar 2011 kl. 16:38

    Kære Anita,

    Tak for dine fine ord! Der kommer nyt på bloggen i morgen 🙂

    Alt godt
    Anne au Chocolat

Trackbacks

  1. Kunsten at organisere sig! siger:
    27. januar 2011 kl. 12:12

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap