E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Figner og abrikoser dyppet i mælkechokolade, pistacier og kokos

1. oktober 2012 af Anne au Chocolat 22 kommentarer

Tørrede frugter og chokolade er en fin kombination. Tilføjer man et knasendesprødt element, forvandler det sig til en himmelsk trio. Her i to simple og super skønne udgaver – figner, mælkechokolade og usaltede grønne pistacier + abrikoser, mælkechokolade og kokos.

Jeg tænker, at disse små himmerigsmundfulde kunne gøre sig godt i konfektskålen til jul. Hvad siger I?

Jeg har i øvrigt brugt Valrhonas mælkechokolade Jivara 40 %, som er min favorit. Der går ren barndom i den, når jeg får et stykke Jivara i munden. En sød og ubetinget hyggelig smagsoplevelse, som er cremet og blød uden sidestykke med en markant chokoladesmag og de fineste noter af vanille og malt. Chokoladekærlighed!

OBS: Jeg har dyppet hele tørrede frugter i chokoladen og serverer dem skåret ud i skiver og mindre bidder.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: chokolade, jivara, kokos, pistacienødder, tørrede abrikoser, tørrede figner, usaltede pistacier, valrhona

Previous Post: « Den populære hindbærtærte fra Instagram
Next Post: Til lands, til vands og i luften »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Tanja Maria skriver

    1. oktober 2012 kl. 07:40

    Da jeg så dit billede på instagram i går, tænkte jeg, at det måtte jeg straks prøve! Jeg havde dog kun saltede pistacienødder – men det fungerede også super godt!! Du er en evig inspirationskilde, Anne! Ønsker en skøn mandag!

  2. Per Frimann skriver

    1. oktober 2012 kl. 08:58

    Hvordan styrer du fugten i massen? Eller bruger du hele figner og hele abrikoser? – I så fald kan det jo blive et sejt stykke konfekt at bide over…

  3. Line skriver

    1. oktober 2012 kl. 10:47

    Kjaere Anne!
    Tusen takk for din fine ide! Den skal jeg jammen proeve! Hoeres DEJLIG ud!
    Ha en superfin dag!
    KNUS!

  4. Signe skriver

    1. oktober 2012 kl. 13:50

    Det ser bare så lækkert ud, Anne! (nu siger jeg det lige igen!)
    Og kan jo se, at du har fundet ud af at lave 4 billeder i én nu! 🙂 Det er så smart.

  5. Marie / Cocina Fragrante skriver

    1. oktober 2012 kl. 21:54

    Øj altså anne, det ser jo næsten sundt ud!

  6. livsmod skriver

    2. oktober 2012 kl. 07:50

    De ryger på julelisten sammen med dine specier! De ser drøn lækre ud.

  7. Anne au Chocolat skriver

    2. oktober 2012 kl. 12:37

    Kære Tanja Maria

    Tusind tak for din søde kommentar. Det glæder mig at høre, at jeg kan inspirere lidt 🙂

    Ha’ en fin tirsdag.

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    2. oktober 2012 kl. 12:37

    Kære Per

    Jeg har tilføjet lidt ekstra tekst nede i bunden 🙂

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    2. oktober 2012 kl. 12:37

    Kære Line

    Jubii, dejligt at du synes om idéen! Mor har noget med til dig fra mig 🙂

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    2. oktober 2012 kl. 12:38

    Kære Signe

    Ja, det er mig, som takker!!! 🙂

    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    2. oktober 2012 kl. 12:38

    Kære Marie

    Ja, i hvert fald sundt for sjælen 🙂

    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    2. oktober 2012 kl. 12:39

    Kære Livsmod

    Det lyder som en himmelsk idé 🙂

    Kh Anne

  13. Ann-Christine skriver

    3. oktober 2012 kl. 11:44

    Uhm! Du laver de lækreste chokoladeting, søde Anne!
    Vi har en helt fast juletradition med dadler fyldt med god marcipan og en enkelt mandel, og til sidst dyppet i chokolade. Det smager så syndigt lækkert 🙂
    Det er en god ide at vende dem i hakket pitacienød, smukt og lækkert! Den snupper jeg da lige til vores julekonfekt

  14. Anne au Chocolat skriver

    4. oktober 2012 kl. 10:53

    Kære Ann-Christine

    Du er sød! Jeg gad godt være med til at spise jeres konfekt 😉

    Kh Anne

  15. Ann-Christine skriver

    4. oktober 2012 kl. 11:46

    Sig til hvis du kommer forbi Århus i december, så er der kaffe og konfekt 🙂

  16. Anne au Chocolat skriver

    4. oktober 2012 kl. 11:59

    Kære Ann-Christine
    Det vil jeg bestemt overveje! Kunne være så hyggeligt 🙂

    kh Anne

  17. Andy skriver

    13. oktober 2012 kl. 23:01

    Hi Anne, we are eating a delicious chocolate Cake from your recipe with some Danish friends, its delicious! Can you please put the recipes into english ? Andy.

  18. Anne au Chocolat skriver

    14. oktober 2012 kl. 00:13

    Dear Andy
    Yes of course I can! I will write you an e-mail tomorrow or on Monday! 🙂

    All the best,
    Anne

  19. TARTESANDCARO skriver

    3. november 2012 kl. 20:00

    so beautiful inside and outside

  20. Anne au Chocolat skriver

    3. november 2012 kl. 23:16

    Dear TartesandCaro

    Thank you very much 🙂

Trackbacks

  1. Jeg glæder mig i denne Tid; nu falder Julesneen hvid, og saa maa Julen komme! | Madbloggernes Himmel siger:
    12. november 2012 kl. 21:39

    […] Anne fra Anne au Chocolat byder på Hjemmelavet bounty, Salte macadamianødder med hvid chokolade og Figner og abrikoser dyppet i mælkechokolade […]

  2. Julens lækre konfekt og andre skønne mundfulde - Anne au Chocolat siger:
    18. maj 2017 kl. 13:06

    […] har jeg bidt i en fløjlsblød orange-chokoladetrøffel, og til højre er mine uimodståelige tørrede figner dyppet i mælkechokolade og pistacier. Nederst til venstre titter mine frække saltkarameller frem, mens de sunde abrikoskugler gemmer […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Glædelig 2. søndag i advent med et par glimt fra Glædelig 2. søndag i advent med et par glimt fra weekenden ✨🎄
Tiden flyver afsted, synes jeg.. og jeg er kun nået til vaniljekransene på min juleliste (til gengæld har jeg bagt dem tre gange nu - og dobbeltportion to af gangene 😋).
Jeg sænker skuldrene. Så længe julehyggen er der, så når vi det, vi når.. og det går nok 🥰
I er virkelig virkelig mange, som bager mine vanil I er virkelig virkelig mange, som bager mine vaniljekranse i disse dage 🫶🏻 og jeg har netop selv bagt tredje omgang 🎄✨ Hvor mange mon jeg når inden jul 😅
Har I også et helt særligt forhold til risalaman Har I også et helt særligt forhold til risalamande, og hvordan den skal være i smag og konsistens? Det har jeg! 😄 
@aamanns.dk laver en virkelig dejlig en af slagsen, som vi nød til vores lille julefrokost i går på Aamanns 1921 🍒 En anelse mere fast i det, end jeg selv laver den, men det kunne også noget - og smagen sad lige i skabet🫶🏻
Vi spiste desuden helleflynder og and, og det hele var virkelig julelækkert. Og hvor er det bare hyggeligt med al den sne, og jeg har fundet min bamsejakke frem igen ❄️☃️ Glædelig 1. søndag i advent ✨
En december lørdag morgen med nybagte boller, jul En december lørdag morgen med nybagte boller, julekalender, Alene Hjemme og varm kaffe på programmet ❄️☃️✨☕️🫶🏻🍫 God weekend!
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap