Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Figner og abrikoser dyppet i mælkechokolade, pistacier og kokos

1. oktober 2012 af Anne au Chocolat

Tørrede frugter og chokolade er en fin kombination. Tilføjer man et knasendesprødt element, forvandler det sig til en himmelsk trio. Her i to simple og super skønne udgaver – figner, mælkechokolade og usaltede grønne pistacier + abrikoser, mælkechokolade og kokos.

Jeg tænker, at disse små himmerigsmundfulde kunne gøre sig godt i konfektskålen til jul. Hvad siger I?

Jeg har i øvrigt brugt Valrhonas mælkechokolade Jivara 40 %, som er min favorit. Der går ren barndom i den, når jeg får et stykke Jivara i munden. En sød og ubetinget hyggelig smagsoplevelse, som er cremet og blød uden sidestykke med en markant chokoladesmag og de fineste noter af vanille og malt. Chokoladekærlighed!

OBS: Jeg har dyppet hele tørrede frugter i chokoladen og serverer dem skåret ud i skiver og mindre bidder.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: chokolade, jivara, kokos, pistacienødder, tørrede abrikoser, tørrede figner, usaltede pistacier, valrhona

Previous Post: « Den populære hindbærtærte fra Instagram
Next Post: Til lands, til vands og i luften »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap