Tørrede frugter og chokolade er en fin kombination. Tilføjer man et knasendesprødt element, forvandler det sig til en himmelsk trio. Her i to simple og super skønne udgaver – figner, mælkechokolade og usaltede grønne pistacier + abrikoser, mælkechokolade og kokos.
Jeg tænker, at disse små himmerigsmundfulde kunne gøre sig godt i konfektskålen til jul. Hvad siger I?
Jeg har i øvrigt brugt Valrhonas mælkechokolade Jivara 40 %, som er min favorit. Der går ren barndom i den, når jeg får et stykke Jivara i munden. En sød og ubetinget hyggelig smagsoplevelse, som er cremet og blød uden sidestykke med en markant chokoladesmag og de fineste noter af vanille og malt. Chokoladekærlighed!
OBS: Jeg har dyppet hele tørrede frugter i chokoladen og serverer dem skåret ud i skiver og mindre bidder.
Da jeg så dit billede på instagram i går, tænkte jeg, at det måtte jeg straks prøve! Jeg havde dog kun saltede pistacienødder – men det fungerede også super godt!! Du er en evig inspirationskilde, Anne! Ønsker en skøn mandag!
Hvordan styrer du fugten i massen? Eller bruger du hele figner og hele abrikoser? – I så fald kan det jo blive et sejt stykke konfekt at bide over…
Kjaere Anne!
Tusen takk for din fine ide! Den skal jeg jammen proeve! Hoeres DEJLIG ud!
Ha en superfin dag!
KNUS!
Det ser bare så lækkert ud, Anne! (nu siger jeg det lige igen!)
Og kan jo se, at du har fundet ud af at lave 4 billeder i én nu! 🙂 Det er så smart.
Øj altså anne, det ser jo næsten sundt ud!
De ryger på julelisten sammen med dine specier! De ser drøn lækre ud.
Kære Tanja Maria
Tusind tak for din søde kommentar. Det glæder mig at høre, at jeg kan inspirere lidt 🙂
Ha’ en fin tirsdag.
Kh Anne
Kære Per
Jeg har tilføjet lidt ekstra tekst nede i bunden 🙂
Kh Anne
Kære Line
Jubii, dejligt at du synes om idéen! Mor har noget med til dig fra mig 🙂
Kh Anne
Kære Signe
Ja, det er mig, som takker!!! 🙂
Kh Anne
Kære Marie
Ja, i hvert fald sundt for sjælen 🙂
Kh Anne
Kære Livsmod
Det lyder som en himmelsk idé 🙂
Kh Anne
Uhm! Du laver de lækreste chokoladeting, søde Anne!
Vi har en helt fast juletradition med dadler fyldt med god marcipan og en enkelt mandel, og til sidst dyppet i chokolade. Det smager så syndigt lækkert 🙂
Det er en god ide at vende dem i hakket pitacienød, smukt og lækkert! Den snupper jeg da lige til vores julekonfekt
Kære Ann-Christine
Du er sød! Jeg gad godt være med til at spise jeres konfekt 😉
Kh Anne
Sig til hvis du kommer forbi Århus i december, så er der kaffe og konfekt 🙂
Kære Ann-Christine
Det vil jeg bestemt overveje! Kunne være så hyggeligt 🙂
kh Anne
Hi Anne, we are eating a delicious chocolate Cake from your recipe with some Danish friends, its delicious! Can you please put the recipes into english ? Andy.
Dear Andy
Yes of course I can! I will write you an e-mail tomorrow or on Monday! 🙂
All the best,
Anne
so beautiful inside and outside
Dear TartesandCaro
Thank you very much 🙂