E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Marmorkage med marcipan og chokolade: marmormazarin!

29. april 2019 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Denne sidste mandag i april måned starter ekstra godt. I skrivende stund sidder jeg nemlig og nyder et stykke af denne saftige og chokoladefyldte marmorkage med marcipan – eller skulle man kalde den en marmormazarin? Under alle omstændigheder er den fantastisk lækker og hyggelig uden sidestykke. Kræs for kageelskere vil jeg våge at påstå. Prøv den ♥

Marmorkage med marcipan og chokolade 
8-10 personer

200 g marcipan fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
200 g sukker
200 g smør, blødt
4 æg
100 g mel
60 g mørk chokolade, smeltet og afkølet, gerne Peru 70% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
1 spsk kakaopulver

Chokoladetopping:
75 g mørk chokolade, Peru 70% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
15 g smør

Pynt:
Hindbær

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål, og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend mel i. Tag 1/3 af dejen fra og kom den over i en anden skål. Rør chokolade og kakao i dejen. Fordelen halvdelen af den lyse dej i en brødform (ca. 1,5 liter) beklædt med bagepapir.  Kom den mørke dej ovenpå, og dæk med den resterende lyse dej. Brug en strikkepind eller kniv til at røre dejen let igennem. Bag kagen ved 175 grader varmluft i ca. 55 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af og vend den derefter ud af formen og over på et fad.

Chokoladetopping:
Hak chokoladen og kom den i en skål. Smelt over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tilsæt smør til den smeltede chokolade, og rør rundt til det er smeltet sammen med chokoladen. Fordel på marmorkagen sammen hindbær.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « En god morgen for mig
Next Post: Rabarbertærte med marcipanfyld »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerda Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerdage rimer på hjemmelavet vaniljeis🫶🏻🌞💦🍦
Mere sommermorgenmad på endnu en lun sommerdag 🌞 Dansk sommer 🫶🏻
Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap