Mellem jul og nytår kom vores lille Kaj til verden. Han er så vidunderlig, og vi lever pt i en lykkelig baby-boble af kærlighed (og manglende søvn). Tjek ham ud på nederste billede 🙂
Det er derfor også længe siden, at jeg har åbnet bloggen, og jeg er håbløst bagud med at besvare jeres søde kommentarer og spørgsmål. Det gør jeg snart! Jeg har heller ikke ønsket jer glædelig jul og godt nytår. Sådan en lille SuperKaj vender op og ned på alting. På den dejligste facon.
Men jeg har fået bagt et par gange, og i dag får I opskriften på de lækreste og mest saftige hindbærmuffins med stykker af hvid chokolade.
Muffins med hindbær og hvid chokolade
6 stk
90 g sukker
70 g smør, blødt
1 æg
50 g skyr
60 g mel
1/2 tsk bagepulver
125 g hindbær, friske og frosne
65 g hvid chokolade, hakket i tern
1 spsk sukker
Pisk sukker og smør godt sammen i en skål. Tilsæt ægget under omrøring og dernæst skyr. Vend derefter mel og bagepulver i. Kom tilsidst hindbær og hvid chokolade i dejen (gem lidt af chokoladen til at komme på toppen). Kom dejen i muffinsforme og drys med det resterende chokolade og 1 spsk sukker. Bag kagerne i ovnen ved 190 grader i ca. 20 minutter. Køl dem af og NYD! 🙂
Hvor ser Kaj dog über CUTE ud!! Han er da bare SÅ sød og ikke til at stå for i supermande dragten 😀 Tillykke med ham! Og hvor ser muffinsene lækre ud! Dem tror jeg, at jeg skal bare i dag 🙂
Endnu engang stort tillykke med den lækre dreng! Og du skal ikke undskylde for noget med manglende svar – sådan er det nu engang, når man får børn, og det tror jeg også, de fleste er med på. 🙂
Nåårh hvor er han sød, jeg har lyst til at spise hans tykke kinder! Tillykke med ham.
Stort tillykke med SuperKaj! Det er imponerende, at du allerede har fået lagt noget på bloggen, og de ser bare gode ud, de muffins 🙂
Super stort tillykke med jeres fine Kaj.
Kh.
Anne-Marie
Hjertelig tillykke med den lille guldklump
Nyd ham i fulde drag for tiden flyver afsted
Min den minste er 16 år og ælste er 27 år og lige
Blrvet mor for 7 mån siden mvh. Marianne
Tillykke med jeres SuperKaj,hvor ser han dejlig ud.
Nyd ham nu og læg bloggen lidt på hylden noget tid,det kan alle da forstå!
Dine muffins ser skønne ud,hindbær og hvid chokolade er en god kombi..
TILLYKKE med skønne Kaj … det er fantastisk og stort at få barn 🙂 held og lykke til hele familien .
Spørgsmål til muffins med hvid chokolade … hvis jeg bruger “frosne bær” kommer de så direkte ned i dejen ell. skal de tø først ?
Sådan en sød lille fyr. Og hvor er han heldig at kunne dufte til al din hjemmebag! 😉
Stort tillykke med ham
Wow. Du laver da også bare den sødeste muffin i babyovnen!. Stort tillykke med jeres lille superKaj.
Stort tillykke med ham Anne – han ser skøn ud <3
Dine muffins ser også godt ud – de må prøves en dag 🙂
Knus fra Ditte
Sikke en masse lækkerhed 🙂
Hvor ser kagerne søde ud, næsten lige så søde som den lille supermand <3
Stort tillykke med super Kaj. Han ser åhh så sød ud 🙂
Og når det så er sagt så er dine superkager heller ikke at kimse af så jeg bliver på kanalen også selvom det der “mor” tager tid og energi væk fra bloggen 😉
Kære Cecilie,
Tusind tak for din søde hilsen 🙂
kh Anne
Kære Luna
Du er sød <3
Kh Anne
Kære Anne-Sofie
🙂 De er blevet endnu tykkere!
Kh Anne
Kære Nana
Tak skal du have 🙂
Kh Anne
Kære Anne-Marie
Mange tusind tak!
Kh Anne
Kære Marianne
Mnange tak 🙂
Kh Anne
Kære Annette
Tusind tak for din søde hilsen!
Kh Anne
Kære Pia,
Jeg beklager sent svar. Ja bare frosne bære ned i dejen 🙂
Kh Anne
Kære Anna
Du er sød 🙂
Tihi tak Sophie z3
Kære Ditte
Af hjertet tak <3
Kram
Kære Sara
Mange mange tak <3
Kh Anne
Kære Karin
Det er jeg glad for at høre 🙂
Kh Anne
Øv altså 🙁 nu har jeg lavet dine muffins 2 gange og hver gang falder de sammen når de kommer ud af ovnen… Har fulgt opskriften til punkt og prikke, men de ender hver gang med at blive mørke i kanterne og ubagte indeni…
Hvad gør jeg galt???!!
Hej, jeg oplever samme problem som Lærke Gade Willemoes. Det ser ud som om, der er for lidt mel i dejen. Og alt for meget fyld. De bliver simpelthen for svampede med al det hindbærsaft og skyr.
Kombinationen af hindbær og hvid chokolade er ellers god.
Mvh Kagebageren
Jeg har samme problem som Lærke, har givet mine muffins over dobbelt så lang tid som der står i opskriften, men de er bare fuldkommen ubagte og falder sammen 🙁 Måske er der en fejl i opskriften?
Glæder mig sådan til at smage dem færdige, selv dejen smager fantastisk
Har netop bagt disse muffins – de blev fantastisk gode! Havde læst et par kommentarer om at de blev for svampede og ikke bagt ordentligt indeni. Jeg brugte derfor friske hindbær (mindre væde), og justerede mel op til 100 gram – der kom en knivspids mere bagepulver i for at sikre at de hævede. De hævede flot, holdt formen, og smager himmelsk! Næste gang 3-dobler jeg opskriften 😉