Mellem jul og nytår kom vores lille Kaj til verden. Han er så vidunderlig, og vi lever pt i en lykkelig baby-boble af kærlighed (og manglende søvn). Tjek ham ud på nederste billede 🙂
Det er derfor også længe siden, at jeg har åbnet bloggen, og jeg er håbløst bagud med at besvare jeres søde kommentarer og spørgsmål. Det gør jeg snart! Jeg har heller ikke ønsket jer glædelig jul og godt nytår. Sådan en lille SuperKaj vender op og ned på alting. På den dejligste facon.
Men jeg har fået bagt et par gange, og i dag får I opskriften på de lækreste og mest saftige hindbærmuffins med stykker af hvid chokolade.
Muffins med hindbær og hvid chokolade
6 stk
90 g sukker
70 g smør, blødt
1 æg
50 g skyr
60 g mel
1/2 tsk bagepulver
125 g hindbær, friske og frosne
65 g hvid chokolade, hakket i tern
1 spsk sukker
Pisk sukker og smør godt sammen i en skål. Tilsæt ægget under omrøring og dernæst skyr. Vend derefter mel og bagepulver i. Kom tilsidst hindbær og hvid chokolade i dejen (gem lidt af chokoladen til at komme på toppen). Kom dejen i muffinsforme og drys med det resterende chokolade og 1 spsk sukker. Bag kagerne i ovnen ved 190 grader i ca. 20 minutter. Køl dem af og NYD! 🙂


