E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En skarp konkurrence: Vind 2 lækre japanske knive

13. december 2014 af Anne au Chocolat 766 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

TAK til alle som har deltaget i konkurrencen. Vinderen blev Helle, og hun har fået besked 🙂

Der er under to uger til juleaften, og det fejrer jeg ved at afholde en lækker konkurrence for jer i samarbejde med knivfirmaet Foodgear, som de tre madnørder Steffen, Tommy og Henri står bag. De importerer knive direkte fra smedene og sælger dem i deres fine butik i Torvehallerne og via deres hjemmeside.

I det salte såvel som det søde køkken er det helt vildt vigtigt for mig at have gode og skarpe knive ved hånden. Det gør køkkenlegen endnu sjovere, lettere og flottere! Så jeg sagde straks ja, da Steffen foreslog mig at holde en konkurrence med knive fra det japanske mærke KAI Shun.

Derfor har I nu mulighed for at vinde det lækre og æstetisk smukke KAI Shun Classic knivsæt, som I ser på billederne her. Det har en værdi af 2499 kr og består af en Santoku-kniv, som er en god allround kniv, samt en utilitykniv som er perfekt til alle de mindre opgaver i (dessert)køkkenet. Knivene er smedet i 65 lag stål og har en kerne af VG-10 stål. Er de ikke bare super flotte? 🙂

Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om jeres to nye bedste venner i køkkenet, så skriv en hilsen til mig i kommentarfeltet nedenfor. Jeg trækker vinderen på onsdag den 17. december kl.15.

Rigtig god weekend og ha’ en sød 3. søndag i Advent i morgen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Cheesecake med hvid chokolade og kanel fra Lykken er chokolade
Next Post: Muffins med hindbær og hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Rikke Lysdal skriver

    17. december 2014 kl. 13:31

    Dejlige knive, som jeg ville elske at bruge

  2. Maria skriver

    17. december 2014 kl. 13:47

    Sådan et par knive ville passe perfekt ind i mit køkken.

    Rigtig glædelig jul!

  3. En anden Anne skriver

    17. december 2014 kl. 13:55

    Kære Anne

    Glædelig jul, og tak for inspiration en masse.
    Jeg knuselsker knive, der er så skarpe, at jeg er en lillesmule nervøs over at bruge dem. Desværre skærer jeg kun med sådanne, når jeg besøger mine forældre.

    De bedste hilsner,
    Anne

  4. Mette Jacobsen skriver

    17. december 2014 kl. 13:59

    Hvor er de bare flotte – det ville være en perfekt gave :0)

    Glædelig jul!

  5. Anna Olesen skriver

    17. december 2014 kl. 14:04

    Knivskap juleferie lige om hjørnet
    <3 Anna

  6. birgitte skriver

    17. december 2014 kl. 14:45

    Kære Anne .
    Så er dine vidunderlige marcipanspecier bagt igen, og tihi det er 2. portion jeg har gang i . Knivene ville gøre sig godt i Villa Idyllas grovkøkken , hvor alt fra egen avl hersker ;=)
    Glædelig jul til dig og dine kære herfra
    Birgitte

  7. Lærke Marie skriver

    17. december 2014 kl. 14:58

    Sådan et par knive ville passe perfekt som et plus i min julegave til min far. Går i 3.g og er igang med min SRP omkring D-dag i 2. verdenskrig, og han har været så sød til at hjælpe, finde ekstra materiale og sidde længe oppe sammen med mig. Så ville gerne give ham noget ekstra specielt i julegave som en ekstra tak for hjælpen :-).
    Jeg prøvede forresten for et par dage siden (måske som en lille overspringshandling:) ) at lave de Juletrøfler med chokolade som du lagde op i november og dadelkuglerne. Det var lækkert og familien blev glade, så tak for opskriften 😀

  8. Frida Asmussen skriver

    17. december 2014 kl. 16:23

    Ihhh, det er vel nok ærgeligt at jeg er for sen på den, for at være med i konkurrencen.
    Dengang jeg var i Japan tilbage i 2002, købte jeg en smuk kniv med sort træskaft, og det er stadig min yndlingskniv 🙂

  9. Stine Hassing skriver

    17. december 2014 kl. 16:58

    Glædelig jul Anne

    Min mand ønsker sig skarpe knive i julegave og har flere gange været inde og kigge på foodgear hjemmesiden. Lækre produkter 🙂

  10. Sara Schelde skriver

    17. december 2014 kl. 18:14

    Kære Anne,

    En kærlig julehilsen fra pizza-køkkenet med ønsket om en god jul og et dejligt 2015, et nyt år, der byder på en skøn chokolade-baby for jer – og forhåbentlig en masse pizza (og chokolade, naturligvis).

    Mange knus,
    S

  11. Cecilia skriver

    17. december 2014 kl. 19:50

    Ej dem gad jeg godt vinde, mine knive er så sløve at jeg ikke engang orker at lave rødkåls salat

  12. Caroline Mathilde skriver

    17. december 2014 kl. 22:08

    Hej Anne 🙂
    Glæder mig til at se babybilleder!
    Din og Camilla Rondes cheesecake står lige nu i mit køleskab og venter på mig!!
    Glædelig jul 😉
    Caroline Mathilde

  13. Helle skriver

    17. december 2014 kl. 22:12

    Tak tak tak
    Jeg er så overvældet og glad.
    Jeg glæder mig til at lege i køkkenet med mine nye knive.
    Jeg kan slet ikke takke nok, TAK.
    God jul.

  14. Sanne Knorborg skriver

    17. december 2014 kl. 23:14

    Ihh det kunne være så skønt med nye knive!

  15. Rana Rahman Al-Asadi skriver

    25. december 2014 kl. 21:30

    God jul og godt nytår søde Anne! Glæder mig helt vildt til jeres nye is-kogebog udkommer!!! 😀
    Knus Rana

  16. Christian skriver

    10. december 2019 kl. 12:28

    Hej
    Tak for en masse gode opskrifter. Dem har jeg brugt en del af. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at vinde de knive, Har lige fået nyt køkken men mangler nogle rigtig gode knive dertil.

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap