E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En skarp konkurrence: Vind 2 lækre japanske knive

13. december 2014 af Anne au Chocolat 766 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

TAK til alle som har deltaget i konkurrencen. Vinderen blev Helle, og hun har fået besked 🙂

Der er under to uger til juleaften, og det fejrer jeg ved at afholde en lækker konkurrence for jer i samarbejde med knivfirmaet Foodgear, som de tre madnørder Steffen, Tommy og Henri står bag. De importerer knive direkte fra smedene og sælger dem i deres fine butik i Torvehallerne og via deres hjemmeside.

I det salte såvel som det søde køkken er det helt vildt vigtigt for mig at have gode og skarpe knive ved hånden. Det gør køkkenlegen endnu sjovere, lettere og flottere! Så jeg sagde straks ja, da Steffen foreslog mig at holde en konkurrence med knive fra det japanske mærke KAI Shun.

Derfor har I nu mulighed for at vinde det lækre og æstetisk smukke KAI Shun Classic knivsæt, som I ser på billederne her. Det har en værdi af 2499 kr og består af en Santoku-kniv, som er en god allround kniv, samt en utilitykniv som er perfekt til alle de mindre opgaver i (dessert)køkkenet. Knivene er smedet i 65 lag stål og har en kerne af VG-10 stål. Er de ikke bare super flotte? 🙂

Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om jeres to nye bedste venner i køkkenet, så skriv en hilsen til mig i kommentarfeltet nedenfor. Jeg trækker vinderen på onsdag den 17. december kl.15.

Rigtig god weekend og ha’ en sød 3. søndag i Advent i morgen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Cheesecake med hvid chokolade og kanel fra Lykken er chokolade
Next Post: Muffins med hindbær og hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Rikke Lysdal skriver

    17. december 2014 kl. 13:31

    Dejlige knive, som jeg ville elske at bruge

  2. Maria skriver

    17. december 2014 kl. 13:47

    Sådan et par knive ville passe perfekt ind i mit køkken.

    Rigtig glædelig jul!

  3. En anden Anne skriver

    17. december 2014 kl. 13:55

    Kære Anne

    Glædelig jul, og tak for inspiration en masse.
    Jeg knuselsker knive, der er så skarpe, at jeg er en lillesmule nervøs over at bruge dem. Desværre skærer jeg kun med sådanne, når jeg besøger mine forældre.

    De bedste hilsner,
    Anne

  4. Mette Jacobsen skriver

    17. december 2014 kl. 13:59

    Hvor er de bare flotte – det ville være en perfekt gave :0)

    Glædelig jul!

  5. Anna Olesen skriver

    17. december 2014 kl. 14:04

    Knivskap juleferie lige om hjørnet
    <3 Anna

  6. birgitte skriver

    17. december 2014 kl. 14:45

    Kære Anne .
    Så er dine vidunderlige marcipanspecier bagt igen, og tihi det er 2. portion jeg har gang i . Knivene ville gøre sig godt i Villa Idyllas grovkøkken , hvor alt fra egen avl hersker ;=)
    Glædelig jul til dig og dine kære herfra
    Birgitte

  7. Lærke Marie skriver

    17. december 2014 kl. 14:58

    Sådan et par knive ville passe perfekt som et plus i min julegave til min far. Går i 3.g og er igang med min SRP omkring D-dag i 2. verdenskrig, og han har været så sød til at hjælpe, finde ekstra materiale og sidde længe oppe sammen med mig. Så ville gerne give ham noget ekstra specielt i julegave som en ekstra tak for hjælpen :-).
    Jeg prøvede forresten for et par dage siden (måske som en lille overspringshandling:) ) at lave de Juletrøfler med chokolade som du lagde op i november og dadelkuglerne. Det var lækkert og familien blev glade, så tak for opskriften 😀

  8. Frida Asmussen skriver

    17. december 2014 kl. 16:23

    Ihhh, det er vel nok ærgeligt at jeg er for sen på den, for at være med i konkurrencen.
    Dengang jeg var i Japan tilbage i 2002, købte jeg en smuk kniv med sort træskaft, og det er stadig min yndlingskniv 🙂

  9. Stine Hassing skriver

    17. december 2014 kl. 16:58

    Glædelig jul Anne

    Min mand ønsker sig skarpe knive i julegave og har flere gange været inde og kigge på foodgear hjemmesiden. Lækre produkter 🙂

  10. Sara Schelde skriver

    17. december 2014 kl. 18:14

    Kære Anne,

    En kærlig julehilsen fra pizza-køkkenet med ønsket om en god jul og et dejligt 2015, et nyt år, der byder på en skøn chokolade-baby for jer – og forhåbentlig en masse pizza (og chokolade, naturligvis).

    Mange knus,
    S

  11. Cecilia skriver

    17. december 2014 kl. 19:50

    Ej dem gad jeg godt vinde, mine knive er så sløve at jeg ikke engang orker at lave rødkåls salat

  12. Caroline Mathilde skriver

    17. december 2014 kl. 22:08

    Hej Anne 🙂
    Glæder mig til at se babybilleder!
    Din og Camilla Rondes cheesecake står lige nu i mit køleskab og venter på mig!!
    Glædelig jul 😉
    Caroline Mathilde

  13. Helle skriver

    17. december 2014 kl. 22:12

    Tak tak tak
    Jeg er så overvældet og glad.
    Jeg glæder mig til at lege i køkkenet med mine nye knive.
    Jeg kan slet ikke takke nok, TAK.
    God jul.

  14. Sanne Knorborg skriver

    17. december 2014 kl. 23:14

    Ihh det kunne være så skønt med nye knive!

  15. Rana Rahman Al-Asadi skriver

    25. december 2014 kl. 21:30

    God jul og godt nytår søde Anne! Glæder mig helt vildt til jeres nye is-kogebog udkommer!!! 😀
    Knus Rana

  16. Christian skriver

    10. december 2019 kl. 12:28

    Hej
    Tak for en masse gode opskrifter. Dem har jeg brugt en del af. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at vinde de knive, Har lige fået nyt køkken men mangler nogle rigtig gode knive dertil.

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap