E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Vind et Valrhona chokoladekursus hos Nikolaos Strangas

19. februar 2015 af Anne au Chocolat 437 kommentarer

strangas2

Jeg hopper lige ud af barselsboblen for en stund og checker ind i blogland med en konkurrence. Dejlige Kaj på 8 uger sluger al min tid og forærer mig til gengæld en masse kærlighed, pludren og babysmil. Når der kommer lidt mere rutine på hverdagen, har jeg i sinde at servere mange flere søde sager for jer igen.

I dag byder jeg i stedet på en chokoladerig konkurrence i samarbejde med min arbejdsplads Chokolade Compagniet, hvor vinderen kommer i selskab med den lækreste dessertmand. Den 12. marts inviterer min gode ven dessertkokken Nikolaos Strangas sammen med Valrhona til en aften i chokoladens tegn. På et 4,5 timer langt chokoladekursus vil Strangas trin-for-trin guide igennem de lækreste påskekreationer med chokolade så som påskeæg og den dejligste påskegule og syrligt søde citrontærte med hvid chokolade. Lyder det ikke himmelsk? 🙂

Jeg er så heldig at få lov til at udlodde en friplads til chokoladekurset, og hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om en håndfuld timer i chokoladeselskab med Strangas, skal I blot skrive en hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker en vinder søndag den 22. februar kl.15.  Konkurrencen er forbi, og vinderen blev Malene Hallas, som har fået besked 🙂 

Læs mere om kurset her. Der er i øvrigt stadig ledige pladser.

strangas1 strangas

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Muffins med hindbær og hvid chokolade
Next Post: Kom med til reception for ‘Lykken er is’ »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. gosia skriver

    21. februar 2015 kl. 23:17

    den vil jeg gerne vinde!

  2. Mette skriver

    21. februar 2015 kl. 23:28

    Først et stort tillykke med Kaj, det lyder til, der er mægtig rart i barselsboblen

  3. cathrine ørskov skriver

    21. februar 2015 kl. 23:36

    arj hvor lyder det fantastisk med et påske-chokoladekursus!

  4. Desiree Jespersen skriver

    21. februar 2015 kl. 23:46

    Ja, i barselsboblen går det meste af tiden på baby og lign. Sådan er det i hvert fald også her. Derfor vil en aften ude gøre godt for mig.
    Jeg håber jeg vinder!

  5. Ewa skriver

    22. februar 2015 kl. 00:29

    det lyder simpelthen chokoliscious 🙂 hilsen fra wannabe konditor 😉

  6. Louise Sletting skriver

    22. februar 2015 kl. 01:48

    Jeg vil super gerne vinde og give min søde kæreste det <3
    Han er kokkeelev og vil virkelig elske det!!

    God nat 😀

    Louise

  7. Louise skriver

    22. februar 2015 kl. 08:43

    Sikke en dejlig præmie, den vil jeg elske at vinde 🙂
    God søndag 🙂

  8. Kristine skriver

    22. februar 2015 kl. 08:56

    Mums hvor lækkert, den gad jeg godt have fingrene i!
    God søndag.

  9. Miriam skriver

    22. februar 2015 kl. 09:10

    Lyder for godt til at være sandt!

  10. Siff skriver

    22. februar 2015 kl. 10:15

    Hvor ville det være lækkert at vinde!

  11. Maibritt Frederiksen skriver

    22. februar 2015 kl. 12:26

    Din fantastiske kage med hvid chokolade, lime og hasselnødder er i ovnen – den er intet mindre end fantastisk. Vil så gerne lære mere om chokolade

  12. Lisa Johansen skriver

    22. februar 2015 kl. 12:36

    Den mest charmerende dessertkøkkenet, og samtidig den dygtigst. Det ville være skønt at vinde en sådan dag.

  13. Louise skriver

    22. februar 2015 kl. 13:28

    Åhhh det er da en prøve som er værd at vinde! Hold da op! Krydser fingre

    Glædelig forår lige om lidt – det bliver vist skønt for jer med jeres dejlige søn, mere kogebog (jeg elsker den første) og generel bare mere chokolade 😉

    De solrigstw forårshilsner
    Louise

  14. Seline T skriver

    22. februar 2015 kl. 15:09

    Krydser fingre

  15. F. Madsen skriver

    22. februar 2015 kl. 16:32

    Åh, sikke en fantastisk præmie. Jeg er chokoholic og har Ingen intentioner om at gøre noget ved det:-)

  16. Kristine skriver

    22. februar 2015 kl. 16:59

    Sikke en fin konkurrence, det lyder helt fantastisk. Har prøvet et kursus før, dog ved Claus Meyer/Morten Borup, og det var simpelthen en så god op oplevelse.

    Du må have en dejlig søndag. Og tillykke med Kaj 🙂

  17. Vibeke breuerbach skriver

    22. februar 2015 kl. 17:50

    Årrhhhh mig mig mig – krydser fingre 🙂

  18. Charlotte R. skriver

    22. februar 2015 kl. 18:10

    Jeg tør da slet ikke tænke på, hvor glad man ville blive efter sådan en aften i chokoladehimlen!

  19. Line R skriver

    22. februar 2015 kl. 18:13

    Åh, kan jeg nå det endnu? Det ville være sådan en fantastisk oplevelse!

  20. Cecilie skriver

    22. februar 2015 kl. 19:44

    Det ville være en fantastisk oplevelse 🙂

  21. Alea skriver

    22. februar 2015 kl. 20:19

    Mig mig mig 🙂

  22. Sara skriver

    22. februar 2015 kl. 20:30

    Tillykke med sønnen og hvor lyder chokoladekurset fedt 🙂

  23. marianne lykke nielsen skriver

    22. februar 2015 kl. 21:03

    øv har først set det nu men x fingre for at jeg kan nå at være med

  24. Randi møller skriver

    22. februar 2015 kl. 21:22

    Åhh det ville være himlen at vinde

  25. Caroline skriver

    22. februar 2015 kl. 22:35

    Jeg er helt vild med Strangas kager! Kunne være så fedt at vinde det kursus. Og til dig Anne så synes jeg det er skønt at kunne følge med i dine søde billeder af lille Kaj.

  26. Caroline skriver

    22. februar 2015 kl. 22:37

    Håber jeg kan nå at være med! Elsker Strangas kager, han er så dygtig, det ville være SÅ fedt at vinde!

  27. Kathe skriver

    22. februar 2015 kl. 22:43

    Nøj, hvor ville jeg gerne vinde denne konkurrence. Jeg laver normalt LCHF mad – men skulle det være, ville jeg helt sikkert bruge en omgang kulhydrater i selskab med denne skønne dessertmand <3

  28. Nanna skriver

    22. februar 2015 kl. 23:15

    Uhh, det ville jeg rigtig gerne vinde! og tak for altid spændende opskrifter og inspiration 🙂

  29. Tanja Mejlby skriver

    22. februar 2015 kl. 23:29

    Mmmmmm

  30. Anne Katrine skriver

    23. februar 2015 kl. 08:22

    Efter lang tids beundring af både dine og Strangas værker, har jeg virkelig fået blod på tanden i hjemmebageriet! En eftermiddag hos Strangas kunne være det vildeste, så det kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde 🙂
    Tak fordi du deler ud af dine gode ideer!

  31. Helén skriver

    23. februar 2015 kl. 11:45

    Det hørtes spennende ut.

  32. Ann-Sofie skriver

    23. februar 2015 kl. 12:20

    Hej Anne, tak for en god blog og lækre billeder på instagram! 🙂

  33. Freja skriver

    23. februar 2015 kl. 13:03

    Sikke en dejlig mulighed på så grå en mandag 🙂

  34. Lone skriver

    23. februar 2015 kl. 20:15

    Det lyder som et spændende kursus!

  35. Ida Benedicte skriver

    23. februar 2015 kl. 21:13

    Strangas macarons er en bid af himlen, så jeg ville nyde hvert et minut af de 4,5 time 🙂 Jeg håber jeg kan nå at deltage!

  36. Mai Jeppesen skriver

    25. februar 2015 kl. 23:54

    Øj hvor ville jeg godt vinde det

  37. Mai Jeppesen skriver

    25. februar 2015 kl. 23:54

    Øj hvor ville jeg godt vinde det

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap