E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Kom med til reception for ‘Lykken er is’

16. april 2015 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kære søde læsere,

Her i barselsland føler jeg ofte, at jeg forsømmer jer. Med Kaj, ny kogebog og kommende flytning primo maj har der ikke været overskud til blogindlæg. MEN de kommer på den anden side.

Indtil da vil jeg gerne prøve at gøre det godt igen ved at invitere jer med til reception i næste uge, når Majas og min isbog ‘Lykken er is’ kommer på gaden. Så kan vi fejre bogen sammen!

Vi har allieret os med seje og lækre Hansens Is, som skal producere nogle af vores is til bogreceptionen i næste uge. Vi testede is hos Hansens Is i går, og I skal glæde jer til at smage! Vi glæder os i hvert fald til at forkæle jer med søde og iskolde smagsprøver fra bogen.

Kig forbi Café Nutid, Sankt Peders Stræde 1, 1453 København, fredag den 24. april kl. 15:00-17:00.

I har naturligvis også mulighed for at købe et signeret eksemplar af bogen. I skal bare huske kontanter eller mobilos (=MobilePay).

Meld jer gerne til her!

Jeg håber at se en masse af jer – og tag gerne venner med!

Kærlige hilsner fra Anne

Processed with VSCOcam with f2 preset

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Vind et Valrhona chokoladekursus hos Nikolaos Strangas
Next Post: Søde glimt fra en dejlig dag: Lykken er is »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Maiken C skriver

    17. april 2015 kl. 07:42

    Hej Anne 🙂 Glæder mig til din og Majas nye bog og til at læse mere fra dig igen 🙂 God weekend! Kærlig hilsen, Maiken

  2. Anne-Marie skriver

    17. april 2015 kl. 15:41

    Tillykke med den nye bog. Selvom du er savnet herinde, er det helt forståeligt, du prioterer sådan. Jeg ville ønske jeg var i nærheden til lanceringen. Håber I får en forrygende dag.

    Kh.
    Anne-Marie

  3. Ilse Aranti skriver

    24. april 2015 kl. 14:38

    Til lykke med endnu en sød og fristende bog. “Lykken er is” blev leveret ved min hoveddør i dag, fin, tilgængelig og delikat tager den sig ud. Jeg glæder mig til at prøve jeres kreationer af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap