E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Søde glimt fra en dejlig dag: Lykken er is

13. maj 2015 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

reception2I morgen er det tre uger siden, at Lykken er is kom på gaden. På selve dagen havde vi inviteret venner og familie til at fejre den med os, og min søde dygtige veninde Camilla Rønde har knipset alle disse fine billeder, I ser i indlægget her. Dagen efter holdt vi endnu en bogreception med is, kage og knas til alle vores søde læsere og følgere på Instagram og facebook. Det var dejligt at møde en masse af jer (igen) 🙂

reception3

Her har vi netop fået ‘Lykken er is’ i hænderne for første gang. Vildt og overvældende! Nu har vi begået to lykkebøger!

receptiom

Alverdens knas og toppings og chokoladeballade til isen.

reception1

Majas superlækre og knasendesprøde vafler, som I også finder opskriften på i ‘Lykken er is’.

reception6

Vores dejlige redaktør Charlotte Breum holdt tale for os (og Majas skønne Sia Sky).

reception5

Jeg nåede selv at knipse et enkelt billede eller to! Hihi!

reception4

Min lille Kaj var naturligvis også med til isfest. Jeg glæder mig til, at han skal smage min is en dag 🙂 Indtil videre står den primært på modermælk, majsgrød og kartoffelmos.

reception7

Og her smager Camillas søde datter Elin is for allerførste gang – og hun var vild med det 🙂

Jeg håber, at mange af jer går sommeren i møde med ‘Lykken er is’ i hånden. Og måske en ismaskine på køkkenbordet!

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Kom med til reception for ‘Lykken er is’
Next Post: Solskinskage med ribs, brombær og crumble »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Amalie skriver

    13. maj 2015 kl. 21:13

    På trods af, at jeg hverken har ismaskine eller er specielt vild med is, så er jeg næsten nødt til at købe din nye bog, da det er den pæneste, fineste og mest æstetisk smukke kogebog jeg nogensinde har set

  2. Bibi skriver

    14. maj 2015 kl. 06:28

    Det ser hyggeligt ud! Jeg har købt den fine bog, og har endnu til gode at komme I gang med at læse og prøve opskrifter. Glæder mig, men så snart jeg får åbnet, så er der den og den og den opskrift, som skal prøves, så der skal lige være tid 🙂

    Men allerførst vil jeg gerne lige høre – I anbefaler altså et isvaffejern? Det lyder tiltrækkende, at kunne lave egne vafler, men er det nemt nok at få dem til at lykkes?

  3. Anne au Chocolat skriver

    17. maj 2015 kl. 13:54

    Kære Amalie
    Tusind tak for din søde hilsen! 🙂
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    17. maj 2015 kl. 13:54

    Kære Bibi,
    Tusind tak for en sød hilsen. Det glæder mig, at du ser frem til at komme i gang med bogen. Det er Maja, du skal høre angående isvaffeljern 🙂
    Kh Anne

  5. Mercedes skriver

    25. maj 2015 kl. 20:04

    Jeg fik den! Jeg håber at jeg kan få det signeret som jeres første bog 🙂 Jeg har allerede markeret et par nemt opskrifter for at lave så hurtig som mulig!
    M

  6. Anne au Chocolat skriver

    28. maj 2015 kl. 20:16

    Kære Mercedes,
    Det lyder bare godt 🙂
    Kh Anne

  7. Mia Maria skriver

    22. juni 2015 kl. 11:40

    Jeg er i fuld gang med is-eksperimenterne herhjemme og kan da godt se, at jeg er nødt til at udvide mit sortiment af kogebøger med jeres imponerende flotte bog!

    Dette er mit bud på sommerens nye isklassiker: http://www.miamarias.com/koldskaalsis-kammerjunker-jordbaer/

  8. Anne au Chocolat skriver

    26. juni 2015 kl. 20:13

    Kære Mia Maria,
    Det er bare godt at høre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap