E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Morgengrød med tre chokolader

10. august 2013 af Anne au Chocolat 12 kommentarer

chokogrødI ved, hvor meget jeg E L S K E R mine chokolykkelige morgenstunder. Jeg sætter ekstra meget pris på dem i weekenden, hvor jeg har endnu bedre tid til at nyde morgenmaden.

Jeg vågnede ret tidligt i morges og var hurtigt i gang med kogebogssagerne i et par timer, før jeg fik lavet morgenmad. Til min kaffe spiste jeg denne portion havregrød med birkes og kanel, kokosflager og lidt frysetørrede hindbær, og så ikke én men tre chokolader. Hvid, mælk og mørk. Ivoire 35%, Jivara 40% og Caraïbe 66% fra Valrhona. 

Er I blevet bedre til at putte chokolade på jeres morgenmad? (altså med andre ord: husker I at forkæle jer selv fra morgenstunden? Det kunne være i form af lidt revet chokolade)  🙂

Skrevet i: Morgenmad Tags: birkes, caraïbe, chokolade, frysetørrede hindbær, havregrød, hvid chokolade, ivoire, jivara, mælkechokolade, morgenmad, mørk chokolade, valrhona

Previous Post: « Lys chokolademousse med jordbær og karamelliserede græskarkerner
Next Post: Semifreddo med After Eight og sommerbær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Madling skriver

    10. august 2013 kl. 11:00

    Nej, chokolade er i min verden til dessert. Bortset lige fra Nutella ved særlige lejligheder. Men vi har også to børn, og de skal ikke have chokolade til morgenmad… og det synes jeg nu heller ikke at vi skal 😉

    Den ser lækker ud din grød, og jeg ville bestemt gerne servere den som dessert. Til morgenmad der nøjes vi med frugt på grøden 🙂

    God weekend.

  2. Mia skriver

    10. august 2013 kl. 16:11

    Hvorfor spørgsmålet “er I blevet bedre til at putte chokolade på jeres morgenmad?”
    Jeg undgår musli osv indholdende chokolade, da jeg ikke synes det er noget jeg skal spise hver dag 🙂

  3. Jesper skriver

    10. august 2013 kl. 21:37

    Hos mig står den enten på æg (på mange måder) og bacon med grøntsagsjuice eller en god omgang grovmusli fra Kornkammeret tilsat friske bær, nødder og hakket mørk chokolade.
    Der går sjældent en dag, uden der ryger lidt chokolade indenbords på den ene eller anden måde 🙂

  4. fattig-bloggeren skriver

    10. august 2013 kl. 22:34

    Haha hvor er du vild 🙂 Nogle gange fortjener man altså også bare alt den forkælelse det kan trække 😉 Mums det ser godt ud!
    Feriehilsener fra fattig-bloggeren

  5. Anne au Chocolat skriver

    11. august 2013 kl. 09:20

    Kære Madling,

    Jeg putter også primært kun chokolade på min morgenmad de dage, hvor jeg ved, at jeg ikke skal spise en masse kage og så videre 🙂

    Men jeg synes, at det er rart med chokoladet livsnydelse lige fra morgenene. Og der skal faktisk ikke mere end 3 gram chokolade til min morgengrød (her brugte jeg lidt mere for synets skyld)

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    11. august 2013 kl. 09:22

    Kære Mia,

    Jeg kan sagtens følge dig, og jeg følte mig også en anelse fræk, da jeg stillede spørgsmålet 🙂
    Jeg spiser jo chokolade hver dag – men ikke særligt mange gram – og så synes jeg bare, at det er en rar måde at peppe morgengrøden lidt op på. Bare 3-4 g chokolade er nok til at gøre det 🙂

    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    11. august 2013 kl. 09:23

    Kære Jesper

    Det lyder dejligt 🙂 Jeg elsker også æg og bacon! Haps!

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    11. august 2013 kl. 09:23

    Kære fattig-bloggeren

    Ja, det er nemlig lige det med at forkælelse sig selv, der er alfa omega 🙂

    Kh Anne

  9. Lilly skriver

    11. august 2013 kl. 18:34

    Du er herlig:)

  10. Anne au Chocolat skriver

    11. august 2013 kl. 20:53

    Kære Lilly
    Mange tak altså 🙂

    Kh Anne

  11. Rebecca skriver

    17. august 2013 kl. 08:04

    Hej søde Anne. Har observeret, at du tit spiser grød om morgenen, så jeg tænkte, at jeg lige ville dele min egen absolut BEDSTE morgengrød. Den er selvfølgelig super sund – men sød og perfekt med lidt chokolade på toppen. Der er egentlig ikke noget hokus pokus over den. Grøden koger jeg af havregryn, kokosmel (det grove), 2-4 tørrede dadler skåret i stykker, lidt salt, vand og evt. hørfrø.
    Den smager SÅ godt og syndigt, og er aldeles perfekt toppet med ristede hasselnødder, morbær, pære og chokolade. Prøv også samme fremgangsmåde med tørrede abrikoser istedet for dadler – så lækkert.

    Kh en ung chokolade fellow

  12. Anne au Chocolat skriver

    18. august 2013 kl. 08:59

    Kære søde Rebecca,
    Mange tak for et godt tip til lækker morgengrød. Det må jeg prøve snart! 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Små glimt af dejlige stunder med sommersød morge Små glimt af dejlige stunder med sommersød morgenmad og ditto eftermiddagssnack, velsmagende og hyggelig skovtur i det grønne, madpakkehittet, og aftendyp i fjorden 🌞🌿❤️💦
Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det blive Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det bliver en sød Pinsesøndag 🌞🤗
Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap