E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Semifreddo med After Eight og sommerbær

12. august 2013 af Anne au Chocolat 13 kommentarer

After Eight blog 1
Da jeg var lille, elskede jeg After Eight. Det var ikke en slik, vi havde i huset så ofte, men hvis jeg stødte på den hos mine forældres venner eller andre i familien, var jeg hurtig til at guffe et par stykker. Jeg har altid været lidt ivrig, når det kommer til søde sager. I min barndom var jeg særligt vildt med mint karameller, After Eight’en og Toffifee.
Da jeg blev kontaktet af After Eight, som ville høre, om jeg ikke havde lyst til at lege lidt med deres søde sager, gik der derfor også straks totalt nostalgi aka. trip down Childhood Memory Lane i den, og alverdens minder fór rundt i hovedet på mig. I kan vel sagtens forestille jer, at minderne blev endnu vildere, da jeg puttede en After Eight i munden efter mange mange års pause. Jeg husker særligt godt gennem mine sanser

Jeg har taget imod den søde udfordring og valgt at lave en iskold og cremet semifreddo (navnet på den italienske isdessert, som nemmest forklaret er en halv-frossen is) med hakkede After Eight-stykker i serveret med danske jordbær, hindbær og brombær (alle tre fra Rokkedyssegård) samt ekstra mynte. De søde myntede bidder bliver dejligt seje, når de fryses, og det var ret så lækkert i denne flødefyldte semifreddo, som I kan se flere billeder af her på After Eights facebook fanpage. Desserten var super vellykket og blev nydt sammen med min familie på mine forældres altan efter 8 om aftenen sidste weekend. Mine forældre er lige rejst tilbage til Indien i dag. Det har været himmelsk at have dem hjemme i Europa det meste af sommeren.

Den kære Cecilia fra copenhagencakes er også med i After Eights søde udfordring, og jeg glæder mig til at se, hvad hun finder på at kreere.

aftereightcollage
Semifreddo med After Eight

6 personer

150 g After Eight
3 æggehvider (pasteuriserede hvis ønsket)
85 g sukker
250 ml fløde
3 æggeblommer (pasteuriserede hvis ønsket)
1 vanillestang, korn af

Start med at putte After Eight stykkerne i fryserne. De er nemmere at hakke i frossen tilstand.
Pisk æggehviderne til marengs med halvdelen af sukkeret. Pisk derefter fløden til en blød flødeskum. Pisk tilsidst æggeblommerne lyse og luftige med resten af sukkeret samt vanillekorn. Vend forsigtigt marengsen i æggeblommerne og dernæst flødeskummet. Hak After Eight’en i mindre stykker og vend den i iscremen. Fór en sandkageform med husholdningsform og hæld iscremen heri.
Bør fryses i mindst 6 timer, inden den kan nydes.

After Eight blog

Indlægget er sponsoreret af After Eight.

Skrevet i: Is Tags: After Eight, semi-freddo

Previous Post: « Morgengrød med tre chokolader
Next Post: Karamelliseret mælkechokolade – et sødt eksperiment og en ny smagsoplevelse »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Madling skriver

    12. august 2013 kl. 09:57

    After Eight is smager super lækkert. Jeg lavede den i vores sommerferie (både som ispinde og lister is), da min mand er VILD med After Eight.
    http://www.madling.dk/after-eight-is/

    God idé at hakke chokoladen, når den er frossen. Jeg klippede stykkerne over med en saks, men det var ikke helt let 😉

    Held & lykke med udfordringen 🙂

  2. Line skriver

    12. august 2013 kl. 11:54

    Kjaere Anne!
    Din semifreddo med after eight hoeres fantastisk ud! Jeg var ogsaa helt vill med (og er det fremdeles) after eight da jeg var lille. Vi hadde ogsaa en annen mintsjokolade som het opera mints som jeg ogsaa elsket (elsker 🙂 ) Da jeg var student pleide jeg aa bestille after eight coffee i kantinen, det var en latte med after eight sjokolade smeltet i 🙂 Gleder meg til aa se din mor igjen 🙂 KNUS!

  3. Pixels & Poesi skriver

    12. august 2013 kl. 12:16

    Jeg ELSKER aftereight. Tror det her bliver desserten næste gang jeg skal have gæster.

  4. Anne au Chocolat skriver

    12. august 2013 kl. 19:27

    Kære Madling,
    Uhm de ser lækre ud dine ispinde 🙂

    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    12. august 2013 kl. 19:28

    Kære Line
    Du er sød! 🙂
    De er garanteret ved at lande i Chennai nu, så du får snart mor at se igen! Jeg kommer til januar, hvis alt går vel 🙂

    Mange kærlige kram fra mig

  6. Anne au Chocolat skriver

    12. august 2013 kl. 19:28

    Kære Pixels & Poesi
    Det lyder som en god idé 🙂

    Kh Anne

  7. Italiensk Vin & Mad skriver

    19. august 2013 kl. 16:33

    Elsker After Eight, så opskriften på semifreddo med After Eight lyder lige som noget der skal afprøves – der kan vel også bruges andre former for mørk chokolade med mint-fyld, hvis altså After Eight ikke lige er til rådighed…men After Eight er nok nemmere at hakke fordi de er så tynde

  8. Anne au Chocolat skriver

    21. august 2013 kl. 06:28

    Kære Italiensk Vin & Mad,
    Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den 🙂
    Kh Anne

  9. Maria skriver

    25. august 2013 kl. 07:22

    Uhm, jeg har præcis de samme barndomsminder om after eight, så hvor må den fryses. Skal der røres i en semi freddo ligesom i en almindelig is, og hvad er forskellen så egentlig? 🙂

  10. Anne au Chocolat skriver

    25. august 2013 kl. 09:09

    Kære Maria,
    Det lyder hyggeligt 🙂
    Nje det er ikke nødvendigt at røre i isen! De piskede æggehvider – det er i hvert fald min erfaring – hjælper cremen på vej af sig selv, så den ikke krystalliserer.
    Kh Anne

  11. Hanne skriver

    28. august 2017 kl. 17:06

    Hvor lang tid i forvejen / timer skal man tage isen ud af fryseren så den er spiselig?

  12. Hanne skriver

    28. august 2017 kl. 17:11

    Og hvad skal man fore formen med?? Bagepapir der menes eller?

Trackbacks

  1. Comfort cookies fyldt med After Eight Fine Sticks - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 11:38

    […] jeg for en måneds tid siden serverede semifreddo med After Eight for jer, emmede det langt væk af nostalgi. Det samme kan ikke siges om denne portion cookies, som […]

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap