E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Kokosmakroner med chokolade og ristede hasselnødder

16. marts 2017 af Anne au Chocolat 19 kommentarer

I går morges kom Kajs lillebror til verden med lynets hast, og en håndfuld timer senere var vi hjemme igen og kan nu kalde os en lille familie på fire. Det er så overvældende vild en følelse af kærlighed, hormoner, adrenalin og lykkebobler at være blevet mor til to, og jeg nyder hvert et sekund og snuser til den friskbagte babyduft hele tiden. Kaj er også vild med lillebror og giver ham en masse kys, hvilket får mit hjerte til at slå flikflak af glæde <3

Jeg har forberedt mange dejlige opskrifter til jer på forhånd til de næste par uger, så jeg lige kan trække stikket lidt fra det søde køkken og fokusere på min lille familie.

Her får I opskriften på nogle super simple kokosmakroner med små stykker af mørk chokolade og ristede hasselnødder. De er vanedannede lækre og passer skønt til en kop kaffe!

Kokosmakroner med chokolade og ristede hasselnødder
20 stk

90 g kokosmel
40 g ristede hasselnødder, finthakket
130 g sukker
2 æggehvider (ca. 65 g i alt)
60 g god mørk chokolade, finthakket

Varm forsigtigt kokosmel, hasselnødder, sukker og æggehvider i en gryde under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og køl massen af. Tilsæt den mørke chokolade. Form makroner med fingrene eller brug to teskeer i stedet og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag kokosmakroner ved 175 grader varmluft 12-15 minutter, til de er fint gyldne. Nyd dem lune eller afkølet.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Triple chocolate chokoladekage
Next Post: Chokolade granola og vores lille Emil »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    16. marts 2017 kl. 09:06

    TIllykke! Det lyder bare dejligt! Babyen, altså – jeg er ikke fan af kokos 😉

  2. Marianne skriver

    16. marts 2017 kl. 09:42

    Tillykke med det, det lyder til at I har det dejligt. Og tak for opskriften, kokosmakroner minder mig altid om min bedstemor, da det var noget, hun bagte relativt ofte.

  3. Lene Tranberg skriver

    16. marts 2017 kl. 11:29

    Tillykke med den lille ny??

  4. Tanja skriver

    16. marts 2017 kl. 17:04

    Stort tillykke med lillebror. Jeg håber, I alle fire har det godt og nyder hinanden. 🙂

  5. Ilse skriver

    16. marts 2017 kl. 20:57

    Stort tillykke med den lille ny ??????

  6. Anne-Marie skriver

    16. marts 2017 kl. 21:29

    Kæmpestort tillykke med den friskbagte kernefamilie.

  7. Jannie Viberg skriver

    17. marts 2017 kl. 06:48

    Stort tillykke med jeres lille ny ??????

  8. Marie Lundholm skriver

    17. marts 2017 kl. 07:54

    Tillykke tillykke til jer alle sammen. Det må være ganske enkelt fantastisk <3

  9. Lene skriver

    17. marts 2017 kl. 15:14

    Stort tillykke med familieforøgelsen ??

  10. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:19

    Kære Line,
    Tusind tak – babyer slår klart kokosmakroner i dejlighed 🙂

  11. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:19

    Kære Marianne,
    Tusind-tusind tak 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:19

    Kære Lene,
    Mange tak skal du have <3

  13. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:21

    Kære Tanja,
    Tusind tak skal du have! Du kan tro, at vi nyder fuldt ud 🙂

  14. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:21

    Kære Ilse,
    Af hjertet tak <3

  15. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:21

    Kære Anne-Marie,
    Tusind tak skal du have 🙂

  16. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:21

    Kære Jannie,
    Mange tak skal du have! 🙂

  17. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:22

    Kære Marie,
    Mange tak skal du have. Du har helt ret – det er fantastisk 🙂

  18. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:22

    Kære Lene,
    Tusind tak skal du have! <3

Trackbacks

  1. Kookosmakroonid šokolaadi ja röstitud pähklitega | Cook the day away! siger:
    19. marts 2017 kl. 19:32

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Fordi jeg har julesager på hjernen 🎄🥰🍫🍰🍒

Her får I endnu en opskrift til samlingen 🏷

Julebrownie med kanel, hvid chokolade og amarena kirsebær
12 personer

200 g smør
200 g mørk chokolade, hakket
125 g hvedemel
3 æg
265 g sukker
½ tsk salt
1 tsk stødt kanel
100 g hvid chokolade
140 g Amarena kirsebær
Flormelis

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, kom den mørke chokolade deri, og lad den smelte sammen med smørret. Køl den af. 
Pisk mel, æg, sukker, salt og kanel til en luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Grofthak den hvide chokolade, og kom den i dejen. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Fordel kirsebærrene i dejen og bag brownien i ca. 25 minutter.
Husk at en brownie helst skal bages dagen før, så den har tid til at sætte sig og få den helt rigtige konsistens. Opbevar den på køl indtil servering og drys med lidt flormelis, inden den skæres ud.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap