I går morges kom Kajs lillebror til verden med lynets hast, og en håndfuld timer senere var vi hjemme igen og kan nu kalde os en lille familie på fire. Det er så overvældende vild en følelse af kærlighed, hormoner, adrenalin og lykkebobler at være blevet mor til to, og jeg nyder hvert et sekund og snuser til den friskbagte babyduft hele tiden. Kaj er også vild med lillebror og giver ham en masse kys, hvilket får mit hjerte til at slå flikflak af glæde <3
Jeg har forberedt mange dejlige opskrifter til jer på forhånd til de næste par uger, så jeg lige kan trække stikket lidt fra det søde køkken og fokusere på min lille familie.
Her får I opskriften på nogle super simple kokosmakroner med små stykker af mørk chokolade og ristede hasselnødder. De er vanedannede lækre og passer skønt til en kop kaffe!
Kokosmakroner med chokolade og ristede hasselnødder
20 stk
90 g kokosmel
40 g ristede hasselnødder, finthakket
130 g sukker
2 æggehvider (ca. 65 g i alt)
60 g god mørk chokolade, finthakket
Varm forsigtigt kokosmel, hasselnødder, sukker og æggehvider i en gryde under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og køl massen af. Tilsæt den mørke chokolade. Form makroner med fingrene eller brug to teskeer i stedet og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag kokosmakroner ved 175 grader varmluft 12-15 minutter, til de er fint gyldne. Nyd dem lune eller afkølet.
