E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Kokosmakroner med chokolade og ristede hasselnødder

16. marts 2017 af Anne au Chocolat 19 kommentarer

I går morges kom Kajs lillebror til verden med lynets hast, og en håndfuld timer senere var vi hjemme igen og kan nu kalde os en lille familie på fire. Det er så overvældende vild en følelse af kærlighed, hormoner, adrenalin og lykkebobler at være blevet mor til to, og jeg nyder hvert et sekund og snuser til den friskbagte babyduft hele tiden. Kaj er også vild med lillebror og giver ham en masse kys, hvilket får mit hjerte til at slå flikflak af glæde <3

Jeg har forberedt mange dejlige opskrifter til jer på forhånd til de næste par uger, så jeg lige kan trække stikket lidt fra det søde køkken og fokusere på min lille familie.

Her får I opskriften på nogle super simple kokosmakroner med små stykker af mørk chokolade og ristede hasselnødder. De er vanedannede lækre og passer skønt til en kop kaffe!

Kokosmakroner med chokolade og ristede hasselnødder
20 stk

90 g kokosmel
40 g ristede hasselnødder, finthakket
130 g sukker
2 æggehvider (ca. 65 g i alt)
60 g god mørk chokolade, finthakket

Varm forsigtigt kokosmel, hasselnødder, sukker og æggehvider i en gryde under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og køl massen af. Tilsæt den mørke chokolade. Form makroner med fingrene eller brug to teskeer i stedet og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag kokosmakroner ved 175 grader varmluft 12-15 minutter, til de er fint gyldne. Nyd dem lune eller afkølet.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Triple chocolate chokoladekage
Next Post: Chokolade granola og vores lille Emil »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    16. marts 2017 kl. 09:06

    TIllykke! Det lyder bare dejligt! Babyen, altså – jeg er ikke fan af kokos 😉

  2. Marianne skriver

    16. marts 2017 kl. 09:42

    Tillykke med det, det lyder til at I har det dejligt. Og tak for opskriften, kokosmakroner minder mig altid om min bedstemor, da det var noget, hun bagte relativt ofte.

  3. Lene Tranberg skriver

    16. marts 2017 kl. 11:29

    Tillykke med den lille ny??

  4. Tanja skriver

    16. marts 2017 kl. 17:04

    Stort tillykke med lillebror. Jeg håber, I alle fire har det godt og nyder hinanden. 🙂

  5. Ilse skriver

    16. marts 2017 kl. 20:57

    Stort tillykke med den lille ny ??????

  6. Anne-Marie skriver

    16. marts 2017 kl. 21:29

    Kæmpestort tillykke med den friskbagte kernefamilie.

  7. Jannie Viberg skriver

    17. marts 2017 kl. 06:48

    Stort tillykke med jeres lille ny ??????

  8. Marie Lundholm skriver

    17. marts 2017 kl. 07:54

    Tillykke tillykke til jer alle sammen. Det må være ganske enkelt fantastisk <3

  9. Lene skriver

    17. marts 2017 kl. 15:14

    Stort tillykke med familieforøgelsen ??

  10. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:19

    Kære Line,
    Tusind tak – babyer slår klart kokosmakroner i dejlighed 🙂

  11. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:19

    Kære Marianne,
    Tusind-tusind tak 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:19

    Kære Lene,
    Mange tak skal du have <3

  13. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:21

    Kære Tanja,
    Tusind tak skal du have! Du kan tro, at vi nyder fuldt ud 🙂

  14. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:21

    Kære Ilse,
    Af hjertet tak <3

  15. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:21

    Kære Anne-Marie,
    Tusind tak skal du have 🙂

  16. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:21

    Kære Jannie,
    Mange tak skal du have! 🙂

  17. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:22

    Kære Marie,
    Mange tak skal du have. Du har helt ret – det er fantastisk 🙂

  18. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:22

    Kære Lene,
    Tusind tak skal du have! <3

Trackbacks

  1. Kookosmakroonid šokolaadi ja röstitud pähklitega | Cook the day away! siger:
    19. marts 2017 kl. 19:32

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap