E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Triple chocolate chokoladekage

14. marts 2017 af Anne au Chocolat 9 kommentarer

Nogle gange kan det bare ikke blive chokoladet nok, og denne fudgy kage er et fint eksempel herpå. Den er smeltende-på-tungen-chokoladelækker og byder samtidig på små solide stykker af mælkechokolade og hvid chokolade i hver mundfuld samt lidt ekstra knas fra hasselnøddeflagerne. Med andre ord: en kage designet til alle chokoladeelskere!

Nyd chokoladekagen præcis som den er og hellere end gerne sammen med en kugle god vaniljeis og en kop kaffe.

Den super simple opskrift lyder således:

Triple chocolate chokoladekage
8-10 personer

160 g smør
160 g god mørk chokolade
200 g sukker
4 æg, let sammenpisket
1 spsk mel
60 g god mælkechokolade
60 g god hvid chokolade
2 spsk hasselnøddeflager

Bageform:
Springform 20 cm (reklamelink)

Smelt smør i en gryde og tilsæt den hakkede mørke chokolade. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen og rør sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æggene lidt ad gangen. Vend mel i. Hak mælkechokoladen og den hvide chokolade og vend dem i chokoladekagedejen.
Hæld dejen i en rund kageform (20 cm) foret med bagepapir og drys med hasselnøddeflager. Bag kagen i ca. 25-30 min ved 180 grader varmluft.
Kagen føles lidt ubagt. Den sætter sig, da den skal bages en dag i forvejen. Opbevar den på køl indtil servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Havregrødsvafler med kanel og banan
Next Post: Kokosmakroner med chokolade og ristede hasselnødder »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise skriver

    14. marts 2017 kl. 12:52

    kære Anne….
    I et væld af skønne opskrifter, er jeg faktisk lidt interesseret i hvor du har dit service fra?

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. marts 2017 kl. 07:36

    Kære Louise,
    Tallerkenerne er fra KH Wurtz 🙂
    Kh Anne

  3. Kathrine skriver

    16. marts 2017 kl. 11:31

    Hoooooold op, den er lækker!! Absolut godkendt 🙂 Måske du kunne tilføje, at det kun er den mørke chokolade, der skal smeltes. Ved godt at man bør læse hele opskriften inden man går i gang, men nogle gange, bliver det kun én linje ad gangen 😉

  4. Anne au Chocolat skriver

    17. marts 2017 kl. 22:16

    Kære Kathrine,
    Det tilføjer jeg lige med det samme. God chokoladepointe 🙂
    Kh Anne

  5. Helena skriver

    4. april 2017 kl. 19:11

    Hej ?
    Kan kagen fryses?

  6. Anne au Chocolat skriver

    5. april 2017 kl. 07:23

    Kære Helena,
    Det kan du tro 🙂
    Men den holder sig også frisk og lækker på køl i en uges tid!

  7. sarah m skriver

    16. maj 2017 kl. 11:24

    hello!
    i would love to make that cake. do you have an english version of the recipe?
    kind regards:)

  8. Jacob Carstens skriver

    25. april 2018 kl. 09:10

    Hej Anne,
    Jeg skal lave en stor chokoladekage til min venindes og min 90 års fødselsdag på lørdag. Hvordan skiller konsistensen på denne kage sig ud fra dine brownie opskrifter ? Jeg vil gerne have en lidt sprød skorpe og så et fugtigt indre. For at gøre kagen extra lækker får den et midterlag af de nye Brownie-Oreos dyppet i Baileys ?

  9. Anne au Chocolat skriver

    26. april 2018 kl. 19:03

    Kære Jacob,
    Denne chokoladekage er mere kompakt i mine brownies. Men begge dele er lækre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap