E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Havregrødsvafler med kanel og banan

12. marts 2017 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Vores 2 årige Kaj ved godt, hvor vaffeljernet gemmer sig i køkkenet, og flere gange om ugen åbner han skabet og peger på jernet med julelys i øjnene. Så er der ikke andet for end at lave vafler til ham. Som regel bliver det bananvafler, men forleden morgen tryllede jeg havregrøden om til vafler, som blev smagt til med kanel og en anelse ahornsirup.

Kaj var fan og spiste hele portionen <3

Ha’ en fin søndag!

Havregrødsvafler

2 personer (4 vafler)

1 rest havregrød (svarende til grød lavet af ca. 1 dl havregryn og 2 mælk)
1 æg
2 spsk mel
1/2 tsk kanel
1 tsk ahornsirup
1 nip salt
Lidt smør til vaffelhjernet

Topping: Bananskiver, ristede hasselnødder og hindbærpulver

Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Varm vaffeljernet godt op og pensl det med smør. Bag vafler i vaffeljernet. Server straks med bananskiver, ristede hasselnødder og et drys hindbærpulver.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Festlig banankage med kirsebærcreme og hasselnødder
Next Post: Triple chocolate chokoladekage »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lene skriver

    14. marts 2017 kl. 05:17

    De ser lækre ud! Bruger du et almindeligt vaffeljern eller et til tykke vafler (belgiske vafler)?
    /Lene

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. marts 2017 kl. 07:35

    Kære Lene,
    Jeg bruger mit (belgiske) vaffeljern fra Tefal Snack Collection 🙂

  3. Kristina skriver

    17. januar 2018 kl. 15:05

    Uhmm, jeg bruger stort set samme ingredienser til små pandekager, dog tilsat moset banan. Men det vil jo være så nemt at bage vafler i stedet for?Ved du om de stadig er lækre efter en tur i fryseren eller bliver de tørre??Tak for rigtig mange dejlige opskrifter og skønne billeder. Mvh Kristina

  4. Anne au Chocolat skriver

    25. januar 2018 kl. 22:32

    Kære Kristina,
    Umiddelbart tror jeg godt, at de kan tåle en tur i fryseren 🙂
    Tak fordi du følger med!
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Havregrødsvafler med kanel og banan - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com siger:
    12. marts 2017 kl. 10:54

    […] post Havregrødsvafler med kanel og banan appeared first on Anne au […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Sel Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Selvom den af og til er lidt for travl, holder jeg meget af hverdagen og gør mit for, at den også er pakket med nydelse, ro og nærvær☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap