Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Havregrødsvafler med kanel og banan

12. marts 2017 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Vores 2 årige Kaj ved godt, hvor vaffeljernet gemmer sig i køkkenet, og flere gange om ugen åbner han skabet og peger på jernet med julelys i øjnene. Så er der ikke andet for end at lave vafler til ham. Som regel bliver det bananvafler, men forleden morgen tryllede jeg havregrøden om til vafler, som blev smagt til med kanel og en anelse ahornsirup.

Kaj var fan og spiste hele portionen <3

Ha’ en fin søndag!

Havregrødsvafler

2 personer (4 vafler)

1 rest havregrød (svarende til grød lavet af ca. 1 dl havregryn og 2 mælk)
1 æg
2 spsk mel
1/2 tsk kanel
1 tsk ahornsirup
1 nip salt
Lidt smør til vaffelhjernet

Topping: Bananskiver, ristede hasselnødder og hindbærpulver

Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Varm vaffeljernet godt op og pensl det med smør. Bag vafler i vaffeljernet. Server straks med bananskiver, ristede hasselnødder og et drys hindbærpulver.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Festlig banankage med kirsebærcreme og hasselnødder
Next Post: Triple chocolate chokoladekage »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lene skriver

    14. marts 2017 kl. 05:17

    De ser lækre ud! Bruger du et almindeligt vaffeljern eller et til tykke vafler (belgiske vafler)?
    /Lene

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. marts 2017 kl. 07:35

    Kære Lene,
    Jeg bruger mit (belgiske) vaffeljern fra Tefal Snack Collection 🙂

  3. Kristina skriver

    17. januar 2018 kl. 15:05

    Uhmm, jeg bruger stort set samme ingredienser til små pandekager, dog tilsat moset banan. Men det vil jo være så nemt at bage vafler i stedet for?Ved du om de stadig er lækre efter en tur i fryseren eller bliver de tørre??Tak for rigtig mange dejlige opskrifter og skønne billeder. Mvh Kristina

  4. Anne au Chocolat skriver

    25. januar 2018 kl. 22:32

    Kære Kristina,
    Umiddelbart tror jeg godt, at de kan tåle en tur i fryseren 🙂
    Tak fordi du følger med!
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Havregrødsvafler med kanel og banan - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com siger:
    12. marts 2017 kl. 10:54

    […] post Havregrødsvafler med kanel og banan appeared first on Anne au […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap