E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Havregrødsvafler med kanel og banan

12. marts 2017 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Vores 2 årige Kaj ved godt, hvor vaffeljernet gemmer sig i køkkenet, og flere gange om ugen åbner han skabet og peger på jernet med julelys i øjnene. Så er der ikke andet for end at lave vafler til ham. Som regel bliver det bananvafler, men forleden morgen tryllede jeg havregrøden om til vafler, som blev smagt til med kanel og en anelse ahornsirup.

Kaj var fan og spiste hele portionen <3

Ha’ en fin søndag!

Havregrødsvafler

2 personer (4 vafler)

1 rest havregrød (svarende til grød lavet af ca. 1 dl havregryn og 2 mælk)
1 æg
2 spsk mel
1/2 tsk kanel
1 tsk ahornsirup
1 nip salt
Lidt smør til vaffelhjernet

Topping: Bananskiver, ristede hasselnødder og hindbærpulver

Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Varm vaffeljernet godt op og pensl det med smør. Bag vafler i vaffeljernet. Server straks med bananskiver, ristede hasselnødder og et drys hindbærpulver.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Festlig banankage med kirsebærcreme og hasselnødder
Next Post: Triple chocolate chokoladekage »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lene skriver

    14. marts 2017 kl. 05:17

    De ser lækre ud! Bruger du et almindeligt vaffeljern eller et til tykke vafler (belgiske vafler)?
    /Lene

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. marts 2017 kl. 07:35

    Kære Lene,
    Jeg bruger mit (belgiske) vaffeljern fra Tefal Snack Collection 🙂

  3. Kristina skriver

    17. januar 2018 kl. 15:05

    Uhmm, jeg bruger stort set samme ingredienser til små pandekager, dog tilsat moset banan. Men det vil jo være så nemt at bage vafler i stedet for?Ved du om de stadig er lækre efter en tur i fryseren eller bliver de tørre??Tak for rigtig mange dejlige opskrifter og skønne billeder. Mvh Kristina

  4. Anne au Chocolat skriver

    25. januar 2018 kl. 22:32

    Kære Kristina,
    Umiddelbart tror jeg godt, at de kan tåle en tur i fryseren 🙂
    Tak fordi du følger med!
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Havregrødsvafler med kanel og banan - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com siger:
    12. marts 2017 kl. 10:54

    […] post Havregrødsvafler med kanel og banan appeared first on Anne au […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap