E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chocolate truffles with ginger and orange

8. december 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0676
Melt-in-your-mouth delicious chocolate truffles with a Christmas taste from orange zest and stem ginger.

Chocolate truffles with ginger and orange
25 truffles

140 g good quality dark chocolate
45 g stem ginger
150 ml heavy cream
Zest from 1/2 organic orange
Cocoa powder for coating the truffles

Finely chop the chocolate and put it into a bowl. Chop the stem ginger into ultra small pieces. In a small sauce pan bring the cream, ginger and orange zest to the boiling point. Pour the cream over the chocolate. Use a spatula to stir vigorously in a circular pattern, until the ganache is well combined. Pour the ganache into an airtight container lined with cling film. Let it rest in the refrigerator over night – or at least 5 hours. Cut out small squares and coat them with cocoa powder. Keep them in the refrigerator until serving.

dsc_0687

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « 8. december – Chokoladetrøfler med ingefær og appelsin
Next Post: 9. december – Brunkager med hasselnødder »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Søndag morgen - en favorit tid på ugen ☕️🤍✨
Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap