E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

8. december – Chokoladetrøfler med ingefær og appelsin

8. december 2016 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

dsc_0676
Smeltende-på-tungen lækre chokoladetrøfler med julesmag af appelsin og syltet ingefær. Jeg er fuldstændigt forelsket i disse fløjlsbløde chokoladetrøfler og deres aromatiske, krydrede smag.

Lav gerne trøflerne dagen før servering. Når de får lov til at stå på køl natten over, suger kakaopulveret lidt af trøflens fugtighed, og man undgår den pulveragtige fornemmelse af kakao i munden. I kan også vælge i stedet at dyppe trøflerne i tempereret chokolade – mørk, hvid eller mælkechokolade vil med garanti hitte hver især. Og hvad med at vende de chokoladedyppede trøfler i finthakkede ristede hasselnødder eller usaltede pistacier? Åh det ville også være godt!

Chokoladetrøfler med appelsin og ingefær
25 stk

140 g god mørk chokolade
45 g syltet ingefær
150 ml piskefløde
Revet skal af 1/2 øko appesin
Kakaopulver til at vende trøflerne i

Hak chokoladen helt fint og kom den i en skål. Hak den syltede ingefær ultrafint og kom den i en gryde sammen med fløde og appelsinskal. Varm op til kogepunktet, og hæld straks over chokoladen. Rør derefter energisk i cirkler fra midten af skålen, indtil ganachen samler sig. Hæld ganachen i en form foret med husholdningsfilm og sørg for, at ganachen er dækket godt til. Lad ganachen sætte sig på køl i minimum 5 timer. Skær chokoladeganachen ud i firkanter og vend dem i kakaopulver. Opbevar dem på køl indtil servering.

dsc_0687

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « 7. december – klatkager af risengrød
Next Post: Chocolate truffles with ginger and orange »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Kristina skriver

    17. december 2016 kl. 15:20

    Den skal jeg prøve. Tak for opskriften 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    18. december 2016 kl. 18:02

    Kære Kristina,
    Selv tak 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap