E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Kaffe- og chokolade(kage)smagning til Copenhagen Cooking

19. august 2013 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

chokokaffe

Næste torsdag den 29. august afholder Jonas Astrup og jeg en super lækker og sjov kaffe- og chokoladesmagning på mikroristeriet Copenhagen Roaster i Valby i forbindelse med Copenhagen Cooking. Vi skal cuppe Estate Coffee kaffer fra Kenya i henholdsvis postevand og kildevand og smage på de øk0logiske AMMA chokolader (og chokoladekager!).

Jonas har flere af jer nok mødt her på bloggen før. Han er min bagenørdede, fødevarevidenskabsstuderende ven, som brillerede med sine ølandshvedeboller og -brød lige her. Derudover er han en eminent barista og kaffesmager.

I kan læse meget mere om arrangementet og melde jer til her via Meyers Madhus.

Det kunne være hyggeligt at smage på kaffe og chokolade(kager) sammen med jer 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: AMMA, copenhagen cooking, Estate

Previous Post: « Blondies med lime og hindbær
Next Post: Mynteis med chokostykker »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    19. august 2013 kl. 12:01

    Jaaaaa, jeg vil smage paa kaffe og sjokolade sammen med deg 🙂 Saa kunne jeg ha lyttet til dine ekspertkommentarer 🙂 Det hadde vaert superfint! Saa soed du er paa bildet:-)
    Takk for gavene! Fikk dem av din mor i dag! Du er SUPERSOED! 🙂 KNUS!

  2. Karoline skriver

    19. august 2013 kl. 19:47

    Kære Anne, nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at skrive til dig, om noget jeg er sikker på du slet ikke er klar over(for så havde du helt sikkert gjort noget ved det).
    Det er nemlig sådan, at når man trykker ind på din blog via. bloglovin bliver man altid sendt til side to på din blog, og det ville jo være skønt hvis det var sådan at man ikke behøver klikke på forsiden, hver gang jeg din skønne blog tjekkes, og jeg er sikker på at der er andre der er enige 🙂
    Mandagshilsner fra Karoline

  3. Anne au Chocolat skriver

    21. august 2013 kl. 06:27

    Kære Line,
    Du er sød! Har du fået set mor, efter hun er kommet tilbage til Indien? 🙂

    Kram

  4. Anne au Chocolat skriver

    21. august 2013 kl. 06:28

    Kære Karoline
    Tak for info! 🙂
    Jeg må lige se, hvad jeg kan gøre ved det! Det skal da laves om i hvert fald!
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap