Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Blondies med lime og hindbær

16. august 2013 af Anne au Chocolat

blondies                                                                                                                                                   Foto: Line Thit Klein

Smagskombinationen af hvid chokolade og hindbær er en klassiker, og den bliver ikke mindre fortryllende af at havne i blondies sammen med limeskal og mandler. Disse sødmefulde blondies med et syrligt snert af sommer har jeg lavet til ALT for damerne, og den blev fotograferet af Line Thit Klein. Måske de skal være jeres weekend godbid? 🙂

Blondies med lime og hindbær
8-10 personer

200 g smør
200 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona, hakket
3 æg
175 g sukker
125 g mel
1/4 tsk salt
100 g mandler, hakket
100 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona, hakket
1 øko lime, reven skal af
150 g hindbær

Smelt smørret i en gryde. Smelt 200 g hvid chokolade over vandbad. Pisk æg, sukker, mel og salt sammen i en skål til en let og luftig konsistens. Vend smør og chokolade i dejen. Tilsæt mandler, den resterende hvide chokolade og limeskal. Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) foret med bagepapir og tryk forsigtigt hindbærrene ned i dejen. Bag kagen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter.

Husk at blondies helst skal bages dagen før, så de “sætter sig” ordentlig! God fornøjelse.

Skrevet i: Kager Tags: ALT for damerne, blondies, hindbær, hvid chokolade, ivoire, lime, line thit klein, mandler, valrhona

Previous Post: « Karamelliseret mælkechokolade – et sødt eksperiment og en ny smagsoplevelse
Next Post: Kaffe- og chokolade(kage)smagning til Copenhagen Cooking »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap