Som jeg fortalte i mit første indlæg i 3 år her på hjemmesiden i tirsdags, har jeg siden årsskiftet levet glutenfrit og sukkerfrit (på nær det sukker der er i min foretrukne økologiske 85% mørke chokolade) og har fået det så meget bedre. Min krop og fordøjelse er i topform, og jeg tænker simpelthen mere klart med bedre energi og større overskud i løbet af dagen.
Nogle af de mange bageprojekter, jeg kunne berette om i forgårs, er blevet til min nye e-bog: Glutenfri & Sukkerfri – en samling af naturligt sødet bagværk, morgenmad og snacks fyldt med velsmag og god energi.
E-bogen byder på 10 gennemtestede lækre opskrifter på glutenfri bagværk, morgenmad og chokoladesager, hvor der er skruet helt ned for sukkeret men op for den naturligt sødet gode smag.
Den er til jer,
- som lever uden gluten og stadig gerne vil kunne bage og spise en luftig, saftig bolle.
- som gerne vil kunne forkæle familie og venner, der ikke spiser gluten.
- som bare har lyst til at skære ned på gluten af og til og kigge i alternativer, når I bager.
- som gerne vil kunne lave sukkerfri, naturligt søde sager uden at gå på kompromis med den gode smag.
E-bogen er lavet i et print-venligt A4-format og kan fint læses på computer, tablet og mobiltelefonen.
På billederne her får I et glimt af lidt flere af opskrifterne fra e-bogen; de dejligste fødselsdagsboller, vanedannende lækre dadelbarer med poppet quinoa, bananmuffins med valnødder og chokolade og en knasende sprød og skøn granola.