Så blev det præcis til 3 års pause her på hjemmesiden. Tiden er bare fløjet afsted, og jeg har undervejs delt billeder og opskrifter på min instagram profil.
De sidste 2,5 måned er der sket store forandringer. Jeg har nemlig siden årsskiftet levet glutenfrit og sukkerfrit (dog spist min 85% økologiske chokolade) og har kastet mig ud i mange nye glutenfri og sukkerfrie (men naturligt sødet) bageprojekter.
På min instagram profil har jeg allerede flittigt delt en masse og fortalt, hvor godt det har været for mig, mit hoved, krop og fordøjelse at droppe gluten helt, og inden længe kommer jeg også til at dele mere på siden her.
Det er ikke sådan lige til at gå over til glutenfrit bagværk, men jeg føler, at jeg efter maaaange forsøg og mislykkedes eksperimenter endelig har knækket koden. Og dét glæder jeg mig til at indvie jer i snart.
Jeg holder mig helt fra gluten og pt. også sukker. Men på den lidt længere bane, vil jeg bage flere almindelige kager med sukker igen – men glutenfrit stadig.
Det er en helt ny rejse for mig, og jeg er kun lige startet.
Kh Anne
Ps. Hvis man vil kontakte mig, er det stadig på annemoltkedahl@gmail.com 🙂