Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær

11. juni 2013 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær

Hurra for sol, sommer og syrligt søde rabarber! Sidste sommer bød jeg blandt andet på denne rabarbercrumble med syltet ingefær og fortalte, hvor vild jeg var med kombinationen af vanilleprikkede rabarber og den syltede ingefærs søde varme. I år gjorde jeg lidt af det samme, da jeg i weekenden kreerede denne sprøde rabarberkompot med hjemmelavet vanillesukker og syltet ingefær. Den gør sig godt på morgenbordet – både på brød, yoghurt og pandekager – og i desserter som trifli eller på en lækker vanilleis. Ren og skær sommerlivsnydelse!

Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær1 glas rabarberkompot

110 g rabarber, skåret i 2-3 mm skiver
55 g hjemmelavet vanillesukker (eller 55 g sukker og korn fra 1/4 stang vanille)
25 g syltet ingefær fra sukkerlage, finthakket

Kom rabarber, sukker og ingefær i en gryde og lad det simre ved middelvarme i ca. 10 minutter, eller til rabarberne er møre med stadig har lidt bid. Fisk rabarber og ingefær op fra gryden og put dem i det glas, du ønsker at opbevare kompotten i. Reducér den resterende væske lidt og hæld den over rabarberne. Opbevar den på køl.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager, Morgenmad

Previous Post: « Brownies med Zacapa 23 år rom
Next Post: Crunchy Granola à la Anne au Chocolat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap