E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær

11. juni 2013 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær

Hurra for sol, sommer og syrligt søde rabarber! Sidste sommer bød jeg blandt andet på denne rabarbercrumble med syltet ingefær og fortalte, hvor vild jeg var med kombinationen af vanilleprikkede rabarber og den syltede ingefærs søde varme. I år gjorde jeg lidt af det samme, da jeg i weekenden kreerede denne sprøde rabarberkompot med hjemmelavet vanillesukker og syltet ingefær. Den gør sig godt på morgenbordet – både på brød, yoghurt og pandekager – og i desserter som trifli eller på en lækker vanilleis. Ren og skær sommerlivsnydelse!

Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær1 glas rabarberkompot

110 g rabarber, skåret i 2-3 mm skiver
55 g hjemmelavet vanillesukker (eller 55 g sukker og korn fra 1/4 stang vanille)
25 g syltet ingefær fra sukkerlage, finthakket

Kom rabarber, sukker og ingefær i en gryde og lad det simre ved middelvarme i ca. 10 minutter, eller til rabarberne er møre med stadig har lidt bid. Fisk rabarber og ingefær op fra gryden og put dem i det glas, du ønsker at opbevare kompotten i. Reducér den resterende væske lidt og hæld den over rabarberne. Opbevar den på køl.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager, Morgenmad

Previous Post: « Brownies med Zacapa 23 år rom
Next Post: Crunchy Granola à la Anne au Chocolat »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap