Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Bagt hokkaido græskar med kanel, honning og skyr

13. november 2012 af Anne au Chocolat

Dette efterår vrimler det med økologiske, danske hokkaido græskar til en 10’er i mit supermarked. Jeg er mildest talt vild med det, og jeg får lavet et hav af forskellige græskarsupper. Og indisk daal med græskar og æble. Sidstnævnte kombination præsenterede min veninde Jacquie, hvis hjerte også banker for mad, for mig for ikke så længe siden. Jacquie har været i Danmark det sidste halve år som stager i køkkenet hos noma. Hun er mildest talt stjernesej, men nu er hun rejst videre. Jeg krydser mine chokoladefingre for, at hun kommer tilbage. Og imellem tiden mindes jeg hende, hver gang jeg laver indisk krydret græskar. Jeg har allerede lavet det tre gange.

Jeg har også flere gange spist bagte skiver af hokkaido – som dessert og til morgenmad – med Sri Lankansk kanel, honning og skyr. Billederne her nåede jeg at knipse, inden jeg fik drizzlet min bybi honning på. Lidt en skam, da det så ekstraordinært fint og glinsende ud. Jeg bagte skiverne af hokkaido med skræl på i godt en halv time ved 175 grader. Jeg kølede dem af til stuetemperatur, inden jeg hapsede dem.

Jeg har nok revet lidt chokolade ud over herligheden, hvis ikke var fordi, at jeg også spiste en bananpandekage med Mettes nutella denne morgen.

Skrevet i: Morgenmad Tags: dessert, græskar, hokkaido, kanel, morgenmad

Previous Post: « Ivoire Framboise 35% – Valrhonas hvide chokolade med hindbærstykker
Next Post: Julemazarin i ALT for damerne »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap