Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bagt hokkaido græskar med kanel, honning og skyr

13. november 2012 af Anne au Chocolat 14 kommentarer

Dette efterår vrimler det med økologiske, danske hokkaido græskar til en 10’er i mit supermarked. Jeg er mildest talt vild med det, og jeg får lavet et hav af forskellige græskarsupper. Og indisk daal med græskar og æble. Sidstnævnte kombination præsenterede min veninde Jacquie, hvis hjerte også banker for mad, for mig for ikke så længe siden. Jacquie har været i Danmark det sidste halve år som stager i køkkenet hos noma. Hun er mildest talt stjernesej, men nu er hun rejst videre. Jeg krydser mine chokoladefingre for, at hun kommer tilbage. Og imellem tiden mindes jeg hende, hver gang jeg laver indisk krydret græskar. Jeg har allerede lavet det tre gange.

Jeg har også flere gange spist bagte skiver af hokkaido – som dessert og til morgenmad – med Sri Lankansk kanel, honning og skyr. Billederne her nåede jeg at knipse, inden jeg fik drizzlet min bybi honning på. Lidt en skam, da det så ekstraordinært fint og glinsende ud. Jeg bagte skiverne af hokkaido med skræl på i godt en halv time ved 175 grader. Jeg kølede dem af til stuetemperatur, inden jeg hapsede dem.

Jeg har nok revet lidt chokolade ud over herligheden, hvis ikke var fordi, at jeg også spiste en bananpandekage med Mettes nutella denne morgen.

Skrevet i: Morgenmad Tags: dessert, græskar, hokkaido, kanel, morgenmad

Previous Post: « Ivoire Framboise 35% – Valrhonas hvide chokolade med hindbærstykker
Next Post: Julemazarin i ALT for damerne »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Maria skriver

    13. november 2012 kl. 11:23

    Det ser virkelig lækkert ud! Den opskrift på dal med græskar og æble lyder også interessant. Nu ved jeg godt, at din blog er til det søde, men kunne du overveje at lægge opskriften på dal’en ud?

  2. Christiane skriver

    13. november 2012 kl. 18:38

    Hej Anne

    Hvor ser det godt ud alt sammen! Må jeg spørge, hvordan du laver dine bananpandekager? 🙂

    Hilsen Christiane

  3. Lea M skriver

    14. november 2012 kl. 15:12

    Hvor ser det lækkert ud. Den dessert vil jeg lave på søndag, når nogle af pigerne kommer over til kaffe og kage 🙂

  4. Maja skriver

    14. november 2012 kl. 20:12

    Kan du også spise skrallen? 😉 også på butternut squash? For så har jeg da spildt usandsynlig mængder tid på at fjerne det…

  5. Cecilie skriver

    14. november 2012 kl. 22:02

    Jeg er med Maria.. Den opskrift på græskar-dal lyder virkelig interessant:) Og dejlig, dejlig blog.

  6. Anne au Chocolat skriver

    15. november 2012 kl. 17:56

    Kære Maria,
    Ja det er måske en god idé! Jeg afleverer speciale i næste uge og er pt. ret kulret, men jeg vil i hvert fald overveje det.
    Det smager himmelsk 🙂

    kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    15. november 2012 kl. 17:57

    Kære Christiane,

    Det kan du tro. Du kan finde dem lige her: https://anneauchocolat.dk/?p=5368 🙂

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    15. november 2012 kl. 17:58

    Kære Lea

    Rigtig god idé synes jeg 🙂

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    15. november 2012 kl. 17:58

    Kære Maja,

    Ja man kan… den smager fantastisk! Noget jeg også først lige har fundet ud af 🙂

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    15. november 2012 kl. 17:59

    Kære Cecilie,

    Jeg krydser fingre for at jeg kan nå det en af dagene 🙂

    Kh Anne

  11. Sofie Andersen skriver

    16. november 2012 kl. 23:06

    Kære Anne

    Jeg har lige et spørgsmål, jeg ikke ved hvor jeg skal placere. Jeg skal til at bage én stor kartoffelkage eller flere små, til på mandag – men jeg synes ikke at de første sider fra googlesøgningen ser så gode ud.

    Har du en god opskrift på de syndige kager?

    Hilsen Sofie

  12. Anne au Chocolat skriver

    17. november 2012 kl. 10:10

    Kære Sofie,
    Desværre ikke. Men det burde jeg vist få mig engang 🙂
    Håber du finder en god opskrift.

    Kh Anne

  13. Lissen Andersen skriver

    13. december 2012 kl. 20:59

    Vildt lækkert!!! og flotte farver, og det er jo vigtigt med mad

  14. Anne au Chocolat skriver

    13. december 2012 kl. 21:21

    Kære Lissen

    Jeg kunne ikke være mere enig 🙂

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap