E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Julemazarin i ALT for damerne

17. november 2012 af Anne au Chocolat 14 kommentarer

I denne uge deler jeg opskriften på min skønne julemazarin med marcipan, chokolade, nougat, flødeskum og Sellebergs lækre kirsebær med ALT for damernes læsere i det fine tillæg til bladet med Julebag. Blot en lille servicemeddelelse 🙂

Ha’ en fin weekend, folkens!

Kh Anne

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Bagt hokkaido græskar med kanel, honning og skyr
Next Post: En lille pandekage med banan, nutella, og kokos »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Camilla Rønde skriver

    17. november 2012 kl. 10:34

    Du er simpelthen en sød kagedame, er du <3

  2. Sonja {Dagmars Kitchen} skriver

    17. november 2012 kl. 10:57

    Gratulerar! Tårtan ser verkligen god ut.

  3. Jane skriver

    17. november 2012 kl. 15:39

    Servicemeddelelsen virkede. Jeg har netop snuppet det sidste blad i den lokale kiosk.

  4. Ellen skriver

    18. november 2012 kl. 19:41

    En kage der skal bages mens vi venter på julens komme – tak 🙂

  5. Line skriver

    19. november 2012 kl. 05:03

    Saa flott Anne! Naa er du paa vei til aa oppfylle alle dine sjokoladesoede droemmer!
    Keep shining! KNUS!

  6. Anne au Chocolat skriver

    19. november 2012 kl. 16:26

    Kære Camilla

    Tusind tak og i lige måsen 🙂

    Kys

  7. Anne au Chocolat skriver

    19. november 2012 kl. 16:26

    Kære Sonja

    Mange mange tak 🙂

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    19. november 2012 kl. 16:27

    Kære Jane,

    Ih hvor sejt altså! 🙂

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    19. november 2012 kl. 16:27

    Kære Ellen

    Det lyder bare dejligt 🙂

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    19. november 2012 kl. 16:28

    Kære Line

    Du er den sødeste! 🙂

    Vi ses snart i Indien!

    Kh Anne

  11. camilla kanstrup skriver

    11. december 2013 kl. 20:04

    Mit blad med opskriften er væk. Kan du komme mig til undsætning? Din kage er aftalt til at blive tradition, så vi kan jo ikke holde jul i år uden:(

  12. Anne au Chocolat skriver

    12. december 2013 kl. 07:58

    Kære Camilla
    Jeg skal lige se, om jeg kan finde den. Hvornår skal den bages?
    Kh Anne
    Ps. det lyder som en sød tradition 🙂

  13. camilla kanstrup skriver

    12. december 2013 kl. 18:49

    Vi spiser den juleaften om eftermiddagen inden kirke <3 Så den skal bages d. 23

  14. Birthe Nygaard skriver

    12. december 2014 kl. 18:47

    Hej Anne,

    Mit alt for damerne blad med din skønne opskrift på julemazarin er blevet væk, mon du kunne sende den til mig?

    Det er en helt fantastisk kage

    Glædelig jul

    Birthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap