E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Ananassorbet med ristet sesam og kokos

6. juni 2013 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

ananas

Som lovet får I en lille isopskrift til sommervarmen. Der kommer mange flere – det lover jeg også. Jeg er mest en fløde-måske-med-lidt-mælk-i-kind-of-ispige, men nogle gange kan en frisk, læskende og syrligt sød sorbet være noget så tilfredsstillende. Jeg blev i hvert fald ovenud lykkelig, da jeg spiste denne ananassorbet i går, som jeg havde givet et eksotisk twist i form af ristet sesam (som jeg har et mad-crush på for tiden) og kokosmel.

ananas1

Man skal helst have en ismaskine for at lave en god og cremet sorbet. Så hvis I ikke har en ismaskine, vil jeg til hver en tid anbefale jer at investere i én eller ønske jer den til næste fødselsdag eller jul.

ananas2

Ananassorbet (4 personer)

300 g moden ananas, skåret i mindre stykker
240 g sukkerlage (halvt sukker og halvt vand koges op til, sukkeret er opløst og afkøles)

Blend ananas og sukkerlage sammen, indtil der er ikke flere stykker ananas. Kør cremen til sorbet på ismaskinen. Easy peasy!

Nyd sorbeten med ristet sesam og kokos. Eller sammen med en af sommerens lækre kager 🙂

ananas3

Skrevet i: Is Tags: ananas, ananassorbet, kokos, ristet sesam, sesamfrø, sorbet, sorbetlage, sukkerlage

Previous Post: « En blondie og smagen af sommer
Next Post: Brownies med Zacapa 23 år rom »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Emma skriver

    6. juni 2013 kl. 17:22

    Hvor er den fine kop samt underkop fra?? 🙂

  2. Piskeriset skriver

    7. juni 2013 kl. 19:10

    Jeg har lige suget al næring ud af de billeder – manner hvor må det smage godt! Kan være jeg skal prøve at lave sådan en i løbet af sommeren 🙂

  3. Anne au Chocolat skriver

    7. juni 2013 kl. 21:34

    Kære Emma
    Jeg købte hele det fine stel for 7 år siden i en antikforretning i Indre København, så det er nok svært at finde præcis det samme. Men jeg synes tit, at jeg ser fine stel rundt omkring, så det er værd at kigge efter 🙂

    kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    7. juni 2013 kl. 21:35

    Kære Piske
    Det lyder som en god idé – når du er færdig med LCHF 🙂

    Kh A

  5. Karsten Meyerdahl skriver

    27. juni 2013 kl. 22:50

    Tak for nogle gode og kvalitetsbevidste opskrifter

  6. Anne au Chocolat skriver

    28. juni 2013 kl. 08:52

    Kære Karsten

    Tusind tak for en dejlig kommentar!

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Søndag morgen - en favorit tid på ugen ☕️🤍✨
Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap