E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

En blondie og smagen af sommer

31. maj 2013 af Anne au Chocolat 9 kommentarer

blondie
Morgensolen stråler denne fredag, og jeg kan se tilbage på en travl men overdrevet dejlig uge, som har været lige så sød, frisk og lækker som denne blondie med Ivoire 35% hvid chokolade fra Valrhona og hindbær, jeg lavede til ALT for damerne for et par uger siden sammen med tre andre søde opskrifter, som kommer i bladet i julimåned. I samme anledning var jeg i studiet hos den dygtige Line Thit Klein, som tog billeder af de fire søde sager. Jeg har fået lov til at se dem. De er SÅ flotte. Glæd jer til at se dem!

I næste uge vender jeg stærkt tilbage med opskrifter til jer – jeg går blandt andet og drømmer om en ganske særlig chokoladeis, jeg vil kreere til jer. I morgen siger kalenderen jo sommer, og da vejret siger sol, skriger jeg på IS IS IS!

Apropos årets første søde sommerdag skal min kære barndomsveninde Marie giftes med sin Mads i morgen i Aalborg. Jeg har sommerfugle i maven og har slet ikke kunnet sove i nat, da jeg glæder mig så meget. Længe leve kærligheden 🙂

Ha’ en sommerfin weekend og lov mig at lade den byde på en masse søde stunder!

Skrevet i: Uncategorized Tags: ALT for damerne, blondie, dessert, hindbær, hvid chokolade, hvid chokolade brownie, kage, sommer

Previous Post: « Den lækreste pindeis dyppet i chokolade fra Stickhouse i Barcelona
Next Post: Ananassorbet med ristet sesam og kokos »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise skriver

    31. maj 2013 kl. 06:50

    Mmh, jeg må altså snart få prøvet kræfter med blondies, det ser så lækkert ud, og med hindbær i må det være prikken over i’et – er helt vild med kombinationen af sommerens syrlige bær og hvid chokolade 🙂

  2. M skriver

    31. maj 2013 kl. 10:37

    Jeg glæder mig meget til opskriften! Gi’ mig, gi’ mig! Det ligner den perfekte sommerkage!

  3. Marre skriver

    1. juni 2013 kl. 09:27

    Ser fram til dine is opskrifter:)))

  4. Anne au Chocolat skriver

    3. juni 2013 kl. 11:46

    Kære Louise

    TAK for en sød kommentar 🙂

    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    3. juni 2013 kl. 11:46

    Kære M

    🙂

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    3. juni 2013 kl. 11:46

    Kære Marre

    GODT at høre 🙂

    Kh Anne

  7. Marre skriver

    4. juni 2013 kl. 12:11

    Hej,
    jeg har lige købt en stevia plante,har du nogle ideer til hvad jeg kan bruge den til ellers:)

  8. Anne au Chocolat skriver

    5. juni 2013 kl. 19:07

    Kære Marre
    Jeg elsker den på min morgenmad 🙂

    Kh Anne

  9. Tanja skriver

    25. juli 2013 kl. 10:18

    Hej Anne
    Sikke mange dejlige kager! Mmm…
    Opskriften på “En blondie og smagen af sommer”, er den lagt ud?
    Er det en kage man kan bage dagen i forvejen, uden den bliver tør?
    Mvh Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap