E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En blondie og smagen af sommer

31. maj 2013 af Anne au Chocolat 9 kommentarer

blondie
Morgensolen stråler denne fredag, og jeg kan se tilbage på en travl men overdrevet dejlig uge, som har været lige så sød, frisk og lækker som denne blondie med Ivoire 35% hvid chokolade fra Valrhona og hindbær, jeg lavede til ALT for damerne for et par uger siden sammen med tre andre søde opskrifter, som kommer i bladet i julimåned. I samme anledning var jeg i studiet hos den dygtige Line Thit Klein, som tog billeder af de fire søde sager. Jeg har fået lov til at se dem. De er SÅ flotte. Glæd jer til at se dem!

I næste uge vender jeg stærkt tilbage med opskrifter til jer – jeg går blandt andet og drømmer om en ganske særlig chokoladeis, jeg vil kreere til jer. I morgen siger kalenderen jo sommer, og da vejret siger sol, skriger jeg på IS IS IS!

Apropos årets første søde sommerdag skal min kære barndomsveninde Marie giftes med sin Mads i morgen i Aalborg. Jeg har sommerfugle i maven og har slet ikke kunnet sove i nat, da jeg glæder mig så meget. Længe leve kærligheden 🙂

Ha’ en sommerfin weekend og lov mig at lade den byde på en masse søde stunder!

Skrevet i: Uncategorized Tags: ALT for damerne, blondie, dessert, hindbær, hvid chokolade, hvid chokolade brownie, kage, sommer

Previous Post: « Den lækreste pindeis dyppet i chokolade fra Stickhouse i Barcelona
Next Post: Ananassorbet med ristet sesam og kokos »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise skriver

    31. maj 2013 kl. 06:50

    Mmh, jeg må altså snart få prøvet kræfter med blondies, det ser så lækkert ud, og med hindbær i må det være prikken over i’et – er helt vild med kombinationen af sommerens syrlige bær og hvid chokolade 🙂

  2. M skriver

    31. maj 2013 kl. 10:37

    Jeg glæder mig meget til opskriften! Gi’ mig, gi’ mig! Det ligner den perfekte sommerkage!

  3. Marre skriver

    1. juni 2013 kl. 09:27

    Ser fram til dine is opskrifter:)))

  4. Anne au Chocolat skriver

    3. juni 2013 kl. 11:46

    Kære Louise

    TAK for en sød kommentar 🙂

    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    3. juni 2013 kl. 11:46

    Kære M

    🙂

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    3. juni 2013 kl. 11:46

    Kære Marre

    GODT at høre 🙂

    Kh Anne

  7. Marre skriver

    4. juni 2013 kl. 12:11

    Hej,
    jeg har lige købt en stevia plante,har du nogle ideer til hvad jeg kan bruge den til ellers:)

  8. Anne au Chocolat skriver

    5. juni 2013 kl. 19:07

    Kære Marre
    Jeg elsker den på min morgenmad 🙂

    Kh Anne

  9. Tanja skriver

    25. juli 2013 kl. 10:18

    Hej Anne
    Sikke mange dejlige kager! Mmm…
    Opskriften på “En blondie og smagen af sommer”, er den lagt ud?
    Er det en kage man kan bage dagen i forvejen, uden den bliver tør?
    Mvh Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap