• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Kontakt

Kokos brownie bounty style

11. oktober 2016 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

bounty-brownie-3
Det her er uden tvivl min nye favorit brownie. Kombinationen af rig, chokoladetung brownie og sødmefuld kokos er intet mindre end magisk, og det smager næsten som om, at man sætter tænderne i en brownie med indbagte Bounty barer. Jeg har dog selv lavet “bounty” kokoskuglerne ved at blande kokos og kondenseret mælk – så stjernesimpelt og super skønt.

Kokos brownien begejstrede vildt i går, da jeg serverede den for Christian. I dag tager jeg et stort stykke af den med hjem til min veninde Anne, når jeg skal på barselsbesøg hos hende og hendes søde tvillinger, som fylder fem uger i morgen. Kagebagning er bare sjovest, når kagerne bliver nydt af flere ganer.

Kokos brownie bounty style
15 personer

200 g smør
200 g god mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g sukker
½ tsk salt
130 g kokosmel
200 g sødet kondenseret mælk

Chokoladetopping:
60 g god mørk chokolade
10 g smør

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde og tag den af varmen. Kom straks den hakkede mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og tilsæt blandingen af smør og chokolade under omrøring. Hæld browniedejen i en form (jeg brugte et ildfast fad på 26 cm x 18 cm, men I kan sagtens bruge en kvadratisk kageform med målene 22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Rør kokos sammen med kondenseret mælk og form 15 lige store kugler (hvis I bruger et rektangulært fad eller 16 kugler, hvis I bruger en kvadratisk kageform) og tryk dem ned i dejen. Bag kagen i ca. 25-30 minutter. Køl den af og stil den gerne på køl natten over (eller mindst 4 timer) inden servering. Smelt chokolade i et vandbad eller i mikrobølgeovnen ved lav effekt. Rør rundt undervejs. Tilsæt smørret, og lad det smelte sammen med chokoladen. Fordel chokoladen ud over kokos brownien med en teske.

bounty-brownie-6

bounty-brownie-4  bounty-brownie-2

Skrevet i: Kager

« Fødselsdagslagkage til 3 årige Ada
Coconut brownie “Bounty Style” »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Liz Theigmann skriver

    29. oktober 2016 ved 16:51

    Helt fantastisk god kake!! Den kommer jeg til å lage igjen og igjen? Tusen takk for fristende og lette oppskrifter ?☺

  2. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2016 ved 21:16

    Kære Liz,
    Det er jeg meget glad for at høre 🙂

  3. Astrid Porse skriver

    4. november 2016 ved 09:13

    Wauw! Så fik jeg lige en ny yndlingsbrownie! Spiste den med søde veninder igår. Tak for opskriften 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    5. november 2016 ved 17:06

    Kære Astrid,
    Ih hvor er du sød! Det er jeg meget glad for at høre!
    Kh Anne

  5. Kristina skriver

    11. januar 2017 ved 19:37

    Er den også bedste dagen efter ligesom en rigtig brownie?? Der lige har sat sig? See så lækker ud!!

  6. Anne au Chocolat skriver

    12. januar 2017 ved 13:53

    Kære Kristina,
    Yes lige præcis 🙂 Bag den allerhelst en dag i forvejen.
    Kh Anne

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søde sager er sunde for sjælen.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2018 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap