Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Kokos brownie bounty style

11. oktober 2016 af Anne au Chocolat

bounty-brownie-3
Det her er uden tvivl min nye favorit brownie. Kombinationen af rig, chokoladetung brownie og sødmefuld kokos er intet mindre end magisk, og det smager næsten som om, at man sætter tænderne i en brownie med indbagte Bounty barer. Jeg har dog selv lavet “bounty” kokoskuglerne ved at blande kokos og kondenseret mælk – så stjernesimpelt og super skønt.

Kokos brownien begejstrede vildt i går, da jeg serverede den for Christian. I dag tager jeg et stort stykke af den med hjem til min veninde Anne, når jeg skal på barselsbesøg hos hende og hendes søde tvillinger, som fylder fem uger i morgen. Kagebagning er bare sjovest, når kagerne bliver nydt af flere ganer.

Kokos brownie bounty style
15 personer

200 g smør
200 g god mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g sukker
½ tsk salt
130 g kokosmel
200 g sødet kondenseret mælk

Chokoladetopping:
60 g god mørk chokolade
10 g smør

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde og tag den af varmen. Kom straks den hakkede mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og tilsæt blandingen af smør og chokolade under omrøring. Hæld browniedejen i en form (jeg brugte et ildfast fad på 26 cm x 18 cm, men I kan sagtens bruge en kvadratisk kageform med målene 22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Rør kokos sammen med kondenseret mælk og form 15 lige store kugler (hvis I bruger et rektangulært fad eller 16 kugler, hvis I bruger en kvadratisk kageform) og tryk dem ned i dejen. Bag kagen i ca. 25-30 minutter. Køl den af og stil den gerne på køl natten over (eller mindst 4 timer) inden servering. Smelt chokolade i et vandbad eller i mikrobølgeovnen ved lav effekt. Rør rundt undervejs. Tilsæt smørret, og lad det smelte sammen med chokoladen. Fordel chokoladen ud over kokos brownien med en teske.

bounty-brownie-6

bounty-brownie-4  bounty-brownie-2

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Fødselsdagslagkage til 3 årige Ada
Next Post: Coconut brownie “Bounty Style” »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap