E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Coconut brownie “Bounty Style”

11. oktober 2016 af Anne au Chocolat 1 kommentar

bounty-brownie-3
This is without a doubt my new favorite brownie. The combination of chocolate rich brownie and sweet aromatic coconut is just divine. It is almost like biting into a brownie with bounty bars inside. Except the “bounty balls” are homemade <3

Coconut brownie bounty style
15 servings

200 g butter
200 g good dark chocolate
125 g flour
3 eggs
265 g sugar
½ tsp salt
130 g shredded coconut
200 g sweetened condensed milk

Chocolate topping:
60 g good dark chocolate
10 g butter

Preheat the oven to 180 degrees celsius. Melt the butter in a saucepan and remove it from the heat. Immediately add the chopped dark chocolate to the melted butter and let it melt to combine. Whisk the flour, eggs, sugar and salt in a bowl until smooth and fluffy. Slowly add the chocolate-butter mixture. Pour the brownie batter into a baking pan lined with baking paper (I used a 26 cm x 18 cm baking dish but feel free to use a square cake pan 22 cm x 22 cm instead). Mix coconut with the condensed milk and form balls out of the mixture (15 if you use the rectangular baking dish and 16 if you use a square pan) Bake for about 25-30 minutes. Cool down. The brownies have to rest in the refrigerator before getting cutted into squares. Preferably over night, but for at least 4 hours.
Melt the chocolate for the topping in a bowl in the microwave oven on low heat with short intervals. Feel free to make use of a Bain-Marie instead. Add the butter and stir until melted together with the chocolate. Use a teaspoon to decorate the coconut brownie with the chocolate.

bounty-brownie-6

bounty-brownie-4  bounty-brownie-2

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Kokos brownie bounty style
Next Post: Peanut bounty barer »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Kookos-brownie | Cook the day away! siger:
    23. oktober 2016 kl. 11:14

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap