E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Coconut brownie “Bounty Style”

11. oktober 2016 af Anne au Chocolat 1 kommentar

bounty-brownie-3
This is without a doubt my new favorite brownie. The combination of chocolate rich brownie and sweet aromatic coconut is just divine. It is almost like biting into a brownie with bounty bars inside. Except the “bounty balls” are homemade <3

Coconut brownie bounty style
15 servings

200 g butter
200 g good dark chocolate
125 g flour
3 eggs
265 g sugar
½ tsp salt
130 g shredded coconut
200 g sweetened condensed milk

Chocolate topping:
60 g good dark chocolate
10 g butter

Preheat the oven to 180 degrees celsius. Melt the butter in a saucepan and remove it from the heat. Immediately add the chopped dark chocolate to the melted butter and let it melt to combine. Whisk the flour, eggs, sugar and salt in a bowl until smooth and fluffy. Slowly add the chocolate-butter mixture. Pour the brownie batter into a baking pan lined with baking paper (I used a 26 cm x 18 cm baking dish but feel free to use a square cake pan 22 cm x 22 cm instead). Mix coconut with the condensed milk and form balls out of the mixture (15 if you use the rectangular baking dish and 16 if you use a square pan) Bake for about 25-30 minutes. Cool down. The brownies have to rest in the refrigerator before getting cutted into squares. Preferably over night, but for at least 4 hours.
Melt the chocolate for the topping in a bowl in the microwave oven on low heat with short intervals. Feel free to make use of a Bain-Marie instead. Add the butter and stir until melted together with the chocolate. Use a teaspoon to decorate the coconut brownie with the chocolate.

bounty-brownie-6

bounty-brownie-4  bounty-brownie-2

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Kokos brownie bounty style
Next Post: Peanut bounty barer »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Kookos-brownie | Cook the day away! siger:
    23. oktober 2016 kl. 11:14

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap