E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Små chokolader til kaffen og lidt om weekendens Kagefestival

24. august 2012 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Jeg bliver glad, når jeg får serveret små chokolader til kaffen. Der er noget ekstra lækkert og ganske hyggeligt over denne smukke forening af kaffe og chokolade, som I allerede har læst om her på bloggen adskillige gange. Jeg elsker også selv at servere dem. Små chokolader er generelt bare hyggelige. Også uden kaffe. Forleden havde jeg smeltet for meget chokolade til et andet projekt, og resultatet blev disse tre små chokolader. En hvid, lys og mørk.
I den hvide smeltede Ivoire chokolade puttede jeg hakkede ristede hasselnødder, som gav et sprødt crunch til chokoladen, da den størknede (i børnehaven var den hvide Rittersport med hasselnødderne i min favorit!). Den lyse Jivara tilførte jeg saltede peanuts og kokosmel, hvilket bidrog med et lidt eksotisk, frækt, sprødt, salt og sødt twist. Den smeltede mørke Manjari blev fordelt på bagepapir i cirkler på størrelse med en femmer og drysset med usaltede pistacier og tørrede tranebær. Jeg elsker både farvespillet og smagen i denne lille chokolade (som lidt af en forsimplet udgave en af fransk mendiant).

Tre simple chokolader, som jeg holder meget af. Men jeg er også glad for de mere avancerede, og i morgen får jeg formentlig lov til at smage en masse af dem, da jeg er blevet bedt om at være med i dommerpanelet til Kagefestivalen i Carls Have, som er arrangereret af Københavns Konditorlaug og løber af stablen lørdag og søndag fra 12-18 i forbindelse med Copenhagen Cooking. Jeg skal dømme de fyldte chokolader, som er en konkurrence for professionelle, og derudover skal jeg være med til at kåre den bedste æbletærte/æblekage, som er en konkurrence for amatører. Jeg glæder mig til det og er utroligt beæret over at skulle tage del i disse begivenheder. Derudover er jeg lykkelig ved tanken om, at der er skabt en festival, som hylder kærligheden til kagerne.

I kan læse meget mere om den søde Kagefestival lige her – ses vi? 🙂

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: chokolade, copenhagen cooking, ivoire, jivara, kagefestival, Manjari, små chokolade, valrhona

Previous Post: « En tallerkenfuld sommerkærlighed
Next Post: Himmelske brownies »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    24. august 2012 kl. 13:15

    Hej Anne!
    Har du noen gang proevd aa bruge te i sjokoladene dine? Det er dejlig! Melkesjokolade med chai te er min favoritt! Men sjokolade med sjasmin te er ogsaa dejlig! Jeg elsker ogsaa kombinasjonen av sjokolade og lavendel!
    En stor soed knus til deg! 🙂

  2. TARTESANDCARO skriver

    26. august 2012 kl. 18:35

    so pretty and tasty !
    what a beautiful world !
    so nice photo

  3. Anne au Chocolat skriver

    26. august 2012 kl. 19:19

    Kære Line
    Nej, men det må jeg i hvert fald prøve snart!
    Det lyder jo himmelske altså 🙂

    Kram til dig i Chennai,
    Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    26. august 2012 kl. 19:20

    Dear Tartes and Caro
    Merci bcp 😉

    Bisous
    Anne

  5. ida skriver

    26. august 2012 kl. 19:24

    Hej anne, jeg elsker Toms guldkarameller! Så jeg tænkte om du måske, på et tidpunkt, kunne tænkte dig at prøve at lave hjemmelavede guldkarameller og dele dem med os?? 😀
    Det ville være lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Favorit årstiden 🌳🌱🌞 Hav en dejlig forlænget weekend kære jer🫶🏻
Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af de Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af det bedste jeg ved 🫶🏻
Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap