Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Nærende bananpandekager med hørfrø og solsikkekerner

21. oktober 2025 af Anne au Chocolat

Findes der noget hyggeligere end nybagte lune pandekager?

Disse lækre bananpandekager er glutenfri og sukkerfri men naturligt sødet af bananen og fyldt med en masse nærende sager. Toppet med ristede kokosflager, lidt mørk chokolade og brombær og æblestykker, som jeg har kogt sammen med en lille skefuld honning.

De smager så dejligt og er gode for både kroppen og livsnydelsen. Alletiders i madpakken som de er – eller serveret med toppings til morgenmad eller et eftermiddagsmåltid.

Bananpandekager 
6-7 stk.

1 moden banan
1 æg
5 g solsikkekerner
5 g hørfrø
1/4 tsk kanel
1/4 tsk bagepulver
20 g mandelmel
Smør til stegning

Mos bananan i en skål og rør de andre ingredienser i. Steg små pandekager i smør på en pande.

Velbekomme. 

 

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Tilbage til hverdagen med en dejlig glutenfri granola
Next Post: En lille opdatering / variation af e-bogens hurtige morgenboller »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap