E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Ren livsnydelse på Hotel Tylösand i Sverige

27. maj 2012 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

Man skal ikke læse min blog særligt grundigt, før man spotter ordene livsnydelse og nydelse i nærmest alle mine indlæg. Egentlig burde jeg skrive forkælelse lige så tit, for alle tre ord er kædet godt sammen i min ordbog (læs: levemåde). Der er ikke noget bedre end at stoppe og give sig tid til at nyde små (søde) stunder i en travl hverdag. Og nogle gange er man så heldig, at livsnydelsen og forkælelsen varer væsentlig længere end en stund. Det oplevede jeg, da jeg i april sammen med en håndfuld bloggere blev inviteret på en lille fin get-away med spa-ophold på et lækkert hotel på den anden side af Øresund. VisitSweden inviterede, og hotellet var Hotel Tylösand, som ligger på Sveriges vestkyst ved stranden Tylösand ca. 9 km fra Halmstad og ca. 3 timers kørsel fra København.

Det øverste billede viser den smukke udsigt til hav og strand fra mit dejlige hotelværelse. Den kunne jeg snildt skue over hver dag. Et andet skønt syn var denne flaske champagne, som stod på værelset, da jeg kom. Champagne er for mig indbegrebet af livsnydelse og forkælelse. Jeg nød i øvrigt flasken sammen med min søde veninde Nadia fra Foodfanatic.

Da vi havde spist en skøn frokost med lækre muslinger blandt andet, fik vi en fin rundvisning på hotellet, hvor vi også kom forbi Akvarell, hotellets gourmetrestaurant – og stedet for aftenens gourmetmiddag. På billedet ser I en af de unge kokke i gang med at ordne kammuslinger.

Inden middagen havde vi et par afslappende timer i hotellets wellness og spa-område med svømning, en tur i dampbad og samt det lune udendørs-bassin – alle steder med den smukkeste udsigt til stranden og havet. Og så var der også fine fitnessfaciliteter og holdtræning (inklusiv vandaerobic!), men for mig var turen ren afslapning, så jeg havde med vilje ikke pakket træningstøjet. Efter vandturen var det tid til vinoterapi, som er hotellets nye behandling – hvor man bliver smurt ind i en lækker vinekstrakt, masseret og skrubbet. Det var en sand fornøjelse, men jeg døsede hen (så dejligt afslappende var det), og det tydeligste minde var derfor – først bagefter – at min hud i ansigtet og på kroppen aldrig havde føltes blødere.

Under middagen havde vi alle kameraerne ved hånden. For en gang skyld havde jeg det dog sjovere med at knipse billeder af Gastromanden og Mr. Pleasure end af selve maden. Men I kan se vores lækre gourmetmiddag hos Frk. Foodfanatic.

Næste morgen stod den på en alletiders morgenmadsbuffet med alverdens dejlige sager at lege med. Jeg fik kreeret en ret smuk dyb tallerken – hvis jeg selv skal sige det : ) Og nedenfor ser I en laber lille omelet med skønne ristede svampe og pølser.

Her ses tre fine bloggere med svensk sand under fødderne. Den søde blogger Katja fra Pudderdåserne var ligeledes med på turen – og det var en fornøjelse at møde hende.

Et stort tak til VisitSweden for at have introduceret mig for Tylösand Hotel. Jeg kommer igen og forkæler mig selv med mere livsnydelse. Det er helt sikkert!

Skrevet i: Uncategorized Tags: gourmet, gourmetophold, Spa uphold, strand, Sverige, Tylösand, VisitSweden

Previous Post: « En dag med solskin og rabarberkage med vanilleparfait til frokost
Next Post: Chokoladeis med Caramélia fra Valrhona og lækre kirsebær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Monsterscirucs skriver

    27. maj 2012 kl. 22:28

    Ej hvor ser det lækkert ud, uhm en lille tur med oplevelser for alle sanserne! Det var da vist lige til at holde – dejligt I har haft en lækker forkælelses/ livsnydelses tur som behageligt har sneget sig op under huden! Håber du har en dejlig Pinse.

  2. Line skriver

    28. maj 2012 kl. 03:51

    Saa dejlig Anne! Jeg ble ganske misunnelig paa den champagne 🙂 Det er ogsaa paa min toppliste av livsnydelse! Det Hoeres ut som om du koser deg (som vi sier paa norsk), fortsett med aa nyde ditt soede liv!
    Stor knus til deg!

  3. Benedikte Capion skriver

    28. maj 2012 kl. 07:11

    Wow, sikke en fantastisk, lækker og nydelsesfuld tur! Misundelse herfra! 😉

  4. Anne au Chocolat skriver

    28. maj 2012 kl. 12:05

    Kære Monsterscircus

    Jeg ville gerne tilbage lige nu! 🙂

    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    28. maj 2012 kl. 12:07

    Søde Line

    Det var en koselig tur, ja 🙂

    Vi må drikke champagne sammen en dag i Indien – på den ene eller anden måde!

    Kram

  6. Anne au Chocolat skriver

    28. maj 2012 kl. 12:07

    Kære Benedikte

    Det var så skøn en get-away 🙂

    Kh Anne

Trackbacks

  1. Hotel Tylösand – et joyride på den svenske vestkyst | Gastromand.dk siger:
    9. juli 2015 kl. 20:58

    […] kan læse mere om turen hos de andre deltagere: my-pleasure, foodfanatic, anne au chocolat og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap