E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Krydrede chokoladetrøfler med peanut butter, kardemomme og ristede hasselnødder

8. oktober 2020 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

I samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic 

Jeg serverer i dag opskriften på disse intense og smeltende-på-tungen lækre peanut butter chokoladetrøfler kærligt krydret med kardemomme og dyppet i chokolade og ristede hasselnødder. De smager intet mindre end fantastisk og er tilmed veganske. Jeg har brugt Elmelunds São Tomé 66%, som har en dejlig balanceret chokoladesmag med noter af frisk frugt, nødder og krydderier, som passer perfekt til disse trøfler.

De er super enkle at lave, og jeg vil vove at påstå, at alle kan være med. En perfekt efterårsferieaktivitet:) Inden længe er julemåneden på trapperne, og disse trøfler er også et genialt alternativ/supplement til de mere klassiske julegodter ♥ Apropos jul så har Elmelund tilbud på flere af deres konfektpakker. Blandt andet denne med Mælkechokolade, marcipan og hasselnødnougat  (reklamelink), og denne med Mørk chokolade, marcipan og hasselnødnougat (reklamelink) eller denne med Mørk chokolade, marcipan og mandelnougat (reklamelink). 

Krydrede trøfler med peanut butter, kardemomme og ristede hasselnødder
12 stk

75 g crunchy peanut butter
75 g São Tomé 66% Mørk Chokolade fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
½ tsk. stødt kardemomme

Overtræk:
125 g São Tomé 66% Mørk Chokolade fra Elmelund Chocolatier Organic, smeltet og tempereret (reklamelink)
50 g ristede hasselnødder, fint hakket

Smelt peanut butter og São Tomé chokoladen forsigtigt sammen i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og smag til med kardemomme. Hæld peanut butter chokolademassen i en lille firkantet form foret med husholdningsfilm. Lad den sætte sig på køl i 4-5 timer, skær derefter ud i firkanter. Dyp dem i den smeltede og tempererede chokolade og drys med ristede hasselnødder. Opbevar på køl indtil servering.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Dansukker konkurrence på instagram – lige til efterårsferiens bagninger
Next Post: Saftige marcipankager med kardemomme, æble og pistacier »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap