E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

La Maison du Chocolat

12. oktober 2011 af Anne au Chocolat 11 kommentarer

Mine forældre tilbragte i sidste uge nogle dage i London. Og min far tilbragte i løbet af dagene flere stunder på at sms’e eller ringe til mig, da han liiige ville (bare måtte!) fortælle mig, hvad han og mor havde spist og hvor henne. Heldige asener, siger jeg bare!
Da mor og far kom hjem, følte jeg mig dog også ret heldig.  De havde nemlig taget chokolade med hjem fra parisiske  La Maison du Chocolat, som også har butik i London.
I den fine gavepose lå der en endnu finere æske. Da jeg åbnede æsken, blev mine øjne mødt at et lille chokolade-skatkammer. Et trøffel-skatkammer, nærmere fortalt. Mor og far havde efter længere tids overvejelse valgt at købe truffes natures med hjem til mig. En klog beslutning, da jeg holder så utroligt meget at den rene chokoladesmag, der ofte gemmer sig i sådanne trøfler.
Jeg måtte straks smage.. en dejlig cremet bittersød og fløjlsblød oplevelse omringet af et fint let lag af kakaopulver.
Tak til far og mor. Jeg glæder mig til at smage dem igen.. jeg tror, at jeg åbner for skatkammeret NU.

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokoladetrøfler, kakao, La Maison du Chocolat, London, Paris, trøfler, truffes, Truffes au chocolat

Previous Post: « Orangutang på Estate Kaffebar
Next Post: Den mest yummy dessert på restaurant Mêlée »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marian skriver

    12. oktober 2011 kl. 17:09

    Sikke en vidunderlig gave. Dine forældre er godt nok betænksomme… madgaver er de bedste 🙂

  2. Piskeriset skriver

    12. oktober 2011 kl. 18:13

    Dem har du altså opdraget godt 😀
    Vi kom ikke forbi La Maison – men til gengæld en del andre under vores korte tur i sidste uge. Jeg kan ikke andet end beundre franskmændene for deres evne til at lave fantastiske kager og søde sager 🙂

  3. Laura skriver

    12. oktober 2011 kl. 18:20

    Wow hvor ser det bare lækkert ud! Madgaver er virkelig det bedste, og kan være meget personlige, da folk viser at de ved hvad man virkelig sætter pris på! 🙂

    Bedste hilsner,
    Laura

  4. Anne au Chocolat skriver

    13. oktober 2011 kl. 13:23

    Kære Marian,
    Ja jeg klager ikke over mine forældre. De kender mig så godt efterhånden, hehehe 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    13. oktober 2011 kl. 13:24

    Kære Piske
    Jeg er også ret stolt, hvis jeg selv skal sige det 🙂
    Jeg har lige kigget på de flotte pariserkager på din blog!!

  6. Anne au Chocolat skriver

    13. oktober 2011 kl. 13:25

    Kære Laura
    Det har du helt ret i. Jeg elsker madgaver!

  7. Bianca Legorreta skriver

    13. oktober 2011 kl. 13:58

    ÅÅhhh hvor ser det dog bare himmelsk ud! Trøffel er en af mine yndlingschokolade-spiser, det er helt genialt! MUMS- og så lækker indpakning. Must try some day!

  8. Lulu skriver

    13. oktober 2011 kl. 19:59

    J’adoooooooooore les truffes…Den anden dag var jeg hos Emerys og der var truffe til smagsprøve: naturligvis kaster jeg mig på dem, og finder ud af at der var et stykke lakrids gemt under en ganache og rullet i kakao!
    PUHAAA ! (jeg kan ikke lide lakrids, og havde glædet mig til en rigtig truffe)

  9. Anne au Chocolat skriver

    17. oktober 2011 kl. 19:44

    Lulu, jeg ELSKER din kommentar 🙂

  10. Anne au Chocolat skriver

    17. oktober 2011 kl. 19:44

    Kære Bianca,
    De var også fantastiske og smeltede på tungen… Mums!

  11. Laura skriver

    25. oktober 2011 kl. 20:22

    MUMS! dem ville min mund blive glad for tihi 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap