E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Orangutang på Estate Kaffebar

7. oktober 2011 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

Forleden var jeg forbi Estate Kaffebar på Gl. Kongevej 1 i København for at drikke en Orangutang med min dejlige veninde Stine. Orangutang tænker I ?
Ja altså, månedens kreation på Estate Kaffebar hedder Orangutang og er en varm chokolade lavet på Valrhona Special Orange Chokolade, som smeltes i varm mælk krydret med chili, sort peber og ingefær.

Orangutang er en ret så fantastisk smagsoplevelse, som overrasker med det frække twist af appelsin og de sanseligt stærke krydderier (den er spicy men ikke hot, som man skelner mellem i Indien). Den er hyggelig, og den ideelle efterårsdrik, som varmer kroppen i den kolde tid. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg smager den. Stine ser også ret tilfreds ud på billedet. Måske jeg skal have en til i weekenden allerede..

Hvad siger I til en varm og krydret Orangutang ? 🙂


Skrevet i: Uncategorized Tags: appelsin, chili, Estate Coffee, Estate Kaffebar, ingefær, peber, valrhona, Varm chokolade

Previous Post: « Brownies med stykker af hvid chokolade
Next Post: La Maison du Chocolat »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Jose & Chris skriver

    7. oktober 2011 kl. 17:29

    Det lyder virkelig, virkelig lækkert!! 🙂
    – Chris

  2. Christina Sakun skriver

    8. oktober 2011 kl. 15:34

    Gud hvor er din veninde bare smuk !

  3. Piskeriset skriver

    10. oktober 2011 kl. 09:42

    Det lyder som en kombination, jeg godt kan gå ind for 🙂

    Du havde i øvrigt ganske ret – Paris er en dejlig by!

  4. Anne au Chocolat skriver

    10. oktober 2011 kl. 14:17

    Tak søde Chris 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    10. oktober 2011 kl. 14:18

    Kære Christina
    Jeg er meget enig! 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    10. oktober 2011 kl. 14:21

    Åh kære Piske, det glæder mig at høre! Jeg ser frem til at læse mere om Paris på din blog 🙂

  7. Laura skriver

    10. oktober 2011 kl. 14:51

    Kære Anne

    Jeg tænkte på om du havde oplevet nogle fantastiske dessert-oplevelser på din tur til Indien? Det kunne være rigtig spændende, at høre om hvordan de spiser søde sager “derhenne”.

    Bedste hilsner,
    Laura

  8. Ditte skriver

    17. oktober 2011 kl. 18:05

    Mums-jeg har lige været forbi Estate og smage denne lækre chokolade.. Den her et hit-perfekt balance mellem sødme og chili.. Må snarest besøge Estate igen 😉

  9. Anne au Chocolat skriver

    17. oktober 2011 kl. 19:41

    Kære Ditte
    Wauw, det glæder mig virkelig at høre, at du synes om den lækre ORANGUTANG 🙂

  10. AK skriver

    10. november 2011 kl. 15:34

    Det lyder laekkert! Hvad er prisen ca.?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap