E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokoladeflødekarameller og en konkurrence

23. maj 2021 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

I samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic 

I anledningen af Pinsen – og bare fordi – har jeg en chokoladelækker Elmelund Chocolatier Organic konkurrence på min instagram lige nu. Skynd jer at deltage:)

I skal også have denne opskrift på chokoladeflødekarameller. De er chewy uden sidestykke og har den fineste smag af São Tomé chokolade. Med andre ord: vanedannende lækre. Nyd dem, som de er, eller overtræk dem også gerne med smeltet tempereret chokolade (og måske et drys hakkede ristede hasselnødder). Tilsæt i øvrigt gerne et lille nip salt til opskriften, hvis man ønsker en letsaltet chokoladeflødekaramel.

Chokoladeflødekarameller
ca. 30 stk.

55 g São Tomé 66% Mørk Chokolade fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
60 g glukosesirup
90 g sukker
200 ml piskefløde

Hak São Tomé chokoladen fint og stil til side. Kom glukosesirup, sukker og piskefløde i en gryde og kog til en let gylden karamel (det tager noget tid) og rør godt rundt jævnligt i tilberedningen. Tilsæt derefter den hakkede chokolade og rør godt rundt konstant, mens chokoladeflødekaramellen når en temperatur på 120 grader. Hæld derefter straks chokoladeflødekaramellen i en lille kvadratisk form på ca. 15 x 15 cm beklædt med bagepapir. Lad karamellen sætte sig på køkkenbordet i mindst 10 timer, inden den skæres ud i mindre stykker. Opbevar dem gerne på køl bagefter.

 

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Rabarbermazarin med crumbletop
Next Post: Sommermorgenmad »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det blive Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det bliver en sød Pinsesøndag 🌞🤗
Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap