Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Sommermorgenmad

30. maj 2021 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Rabarber, skyr, ristede havregryn og ditto Piemonte hasselnødder + mynte fra haven. Det er dessert i morgenmadsklæder – og jeg elsker det.

Jeg koger en rabarbergrød af 400 g rabarber skåret i stykker à 1 cm tykkelse og 150 g sukker (+ gerne vaniljekorn) og opbevarer den på køl. Så er der til en del morgenmadsserveringer, som emmer langt væk af velsmagende sommerlykke.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Chokoladeflødekarameller og en konkurrence
Next Post: Hasselnødnougat-is lavet med den bedste nougat fra Elmelund Chocolatier Organic »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap