Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Små brombærmazariner med mælkechokolade

5. oktober 2017 af Anne au Chocolat 2 kommentarer


Saftige, søde små mazariner med de bedste brombær (fra sommerhushaven), mælkechokolade chunks og små stykker af knasende ristede hasselnødder. Ren og skær kagelykke i lun såvel som afkølet form.

De er lavet på nul komma fem og kan redde enhver grå efterårsdag – eller i hvert fald forbedre den gevaldigt. Jeg kan snildt spise en hel af disse mazariner, men andre med lidt mere kagemådehold ville måske foretrække at nøjes med en halv. Det styrer man heldigvis helt selv, og mazarinerne er mindst lige så lækre på anden- eller tredjedagen.

Brombærmazariner med mælkechokolade
4 stk (4 eller 8 personer, alt efter kageappetitten)

100 g marcipan, revet
100 g sukker
100 g smør, blødt
2 æg
50 g mel
Brombær
30-40 g hakket mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona (reklamelink)
Finthakket ristede hasselnødder
Flormelis til drys

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel. Fordel dejen i fire portionsforme (12 cm) smurt med smør og tryk brombær og mælkechokolade med i dejen. Drys med hasselnødder. Bag kagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 20 minutter. Nyd dem lune eller afkølede og gerne med vaniljeis, letpisket fløde eller creme fraiche til.

 

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Chokoladetrøfler med saltkaramel
Next Post: Små chokoladekager med den lækreste figenmarmelade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ilse Jensen skriver

    5. oktober 2017 kl. 16:18

    Uhm…… de ser lækre ud ? Hvor store et formene du har brugt og kan kagen evt bages i en større form ?

  2. Anne au Chocolat skriver

    5. oktober 2017 kl. 18:56

    Kære Ilse,
    Tak skal du have 🙂
    De er bagt i 12 cm forme. Men hvis du gange med 1,5 kan du bruge en 20 cm form. Bagetiden skal så øges lidt.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap