E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Små brombærmazariner med mælkechokolade

5. oktober 2017 af Anne au Chocolat 2 kommentarer


Saftige, søde små mazariner med de bedste brombær (fra sommerhushaven), mælkechokolade chunks og små stykker af knasende ristede hasselnødder. Ren og skær kagelykke i lun såvel som afkølet form.

De er lavet på nul komma fem og kan redde enhver grå efterårsdag – eller i hvert fald forbedre den gevaldigt. Jeg kan snildt spise en hel af disse mazariner, men andre med lidt mere kagemådehold ville måske foretrække at nøjes med en halv. Det styrer man heldigvis helt selv, og mazarinerne er mindst lige så lækre på anden- eller tredjedagen.

Brombærmazariner med mælkechokolade
4 stk (4 eller 8 personer, alt efter kageappetitten)

100 g marcipan, revet
100 g sukker
100 g smør, blødt
2 æg
50 g mel
Brombær
30-40 g hakket mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona (reklamelink)
Finthakket ristede hasselnødder
Flormelis til drys

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel. Fordel dejen i fire portionsforme (12 cm) smurt med smør og tryk brombær og mælkechokolade med i dejen. Drys med hasselnødder. Bag kagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 20 minutter. Nyd dem lune eller afkølede og gerne med vaniljeis, letpisket fløde eller creme fraiche til.

 

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Chokoladetrøfler med saltkaramel
Next Post: Små chokoladekager med den lækreste figenmarmelade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ilse Jensen skriver

    5. oktober 2017 kl. 16:18

    Uhm…… de ser lækre ud ? Hvor store et formene du har brugt og kan kagen evt bages i en større form ?

  2. Anne au Chocolat skriver

    5. oktober 2017 kl. 18:56

    Kære Ilse,
    Tak skal du have 🙂
    De er bagt i 12 cm forme. Men hvis du gange med 1,5 kan du bruge en 20 cm form. Bagetiden skal så øges lidt.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap