E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Små brombærmazariner med mælkechokolade

5. oktober 2017 af Anne au Chocolat 2 kommentarer


Saftige, søde små mazariner med de bedste brombær (fra sommerhushaven), mælkechokolade chunks og små stykker af knasende ristede hasselnødder. Ren og skær kagelykke i lun såvel som afkølet form.

De er lavet på nul komma fem og kan redde enhver grå efterårsdag – eller i hvert fald forbedre den gevaldigt. Jeg kan snildt spise en hel af disse mazariner, men andre med lidt mere kagemådehold ville måske foretrække at nøjes med en halv. Det styrer man heldigvis helt selv, og mazarinerne er mindst lige så lækre på anden- eller tredjedagen.

Brombærmazariner med mælkechokolade
4 stk (4 eller 8 personer, alt efter kageappetitten)

100 g marcipan, revet
100 g sukker
100 g smør, blødt
2 æg
50 g mel
Brombær
30-40 g hakket mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona (reklamelink)
Finthakket ristede hasselnødder
Flormelis til drys

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel. Fordel dejen i fire portionsforme (12 cm) smurt med smør og tryk brombær og mælkechokolade med i dejen. Drys med hasselnødder. Bag kagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 20 minutter. Nyd dem lune eller afkølede og gerne med vaniljeis, letpisket fløde eller creme fraiche til.

 

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Chokoladetrøfler med saltkaramel
Next Post: Små chokoladekager med den lækreste figenmarmelade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ilse Jensen skriver

    5. oktober 2017 kl. 16:18

    Uhm…… de ser lækre ud ? Hvor store et formene du har brugt og kan kagen evt bages i en større form ?

  2. Anne au Chocolat skriver

    5. oktober 2017 kl. 18:56

    Kære Ilse,
    Tak skal du have 🙂
    De er bagt i 12 cm forme. Men hvis du gange med 1,5 kan du bruge en 20 cm form. Bagetiden skal så øges lidt.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap