Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Kagerne fra en fantastisk hyggelig aften

26. oktober 2018 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

I samarbejde med Rosendahl

Onsdag aften afholdt jeg sammen med Rosendahl og den dygtige kaffeekspert og ristemester Ida fra Kontra Coffee det hyggeligste arrangement på Fars Dreng i København for 30 søde kage-og-kaffe-glade følgere fra Instagram og læsere af bloggen.

Ida delte ud af sin inspirerende store kaffeviden og fortalte, hvordan den bedst mulige kaffe brygges på Rosendahls fine sortiment til kaffehåndtering, og så skulle gæsterne selv i gang med at brygge kaffe i den flotte stempelkande fra Rosendahls Grand Cru-serie, som i øvrigt har en genial termoeffekt og holder kaffen varm længe. De skulle også lave pour-over kaffe med Rosendahls filterbrygger, som passer direkte til Grand Cru termokanden. Simpelt, smart og vanvittigt velsmagende kaffe! Og det var så hyggeligt at betragte det gode kaffebrygge-teamwork rundt omkring ved bordene.

Til kaffen skulle der naturligvis også kage. Jeg nåede lige at knipse et hurtigt billede af dem alle samlet, inden jeg pakkede dem forsigtigt i bilen og kørte mod København. Jeg havde lavet saftige citronmåner, æblekanelkager i ministørrelse og chokoladeballadekage med karamelliseret hvid chokoladeganache, crumble og friske figner samt fragilité med et twist af kanel fyldt med en lækker luftig brombærmousse. Den opskrift lover jeg også at dele i løbet af weekenden. Alle kagerne blev serveret på Rosendahls enkle og fine fade, kageopsatser og store tallerkener fra Grand Cru-serien, som har 25 års jubilæum i år. Gæsterne var i øvrigt meget begejstrede for kagerne:)

Jeg håber, at I får en dejlig weekend, og at den byder på kaffe og kage!

 

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Søde minder fra en dejlig efterårsferie
Next Post: Fragilité med et tvist af kanel og brombærcreme »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Emilie skriver

    27. oktober 2018 kl. 09:01

    Det var simpelthen så hyggeligt og både kagerne og kaffen smagte fantastisk <3

  2. Anne au Chocolat skriver

    27. oktober 2018 kl. 12:42

    Det var så hyggeligt, at du kom 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap