E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Kagespisning med konditorlandsholdet, som deltager i VM i dag

27. januar 2013 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

I skrivende morgenstund dyster det stjerneseje danske konditorlandshold ved VM i Lyon i Frankrig. Konkurrencen står på i dag og i morgen, og jeg ville give min højre arm for at være blandt tilskuerne.
Heldigvis har jeg smagt flere af medlemmer fra landsholdets lækre kager de sidste par år, da jeg har været med til at dømme Årets Kage arrangeret af Københavns Konditorlaug i både 2011 og 2012.
Og så følte jeg mig desuden som den heldigste chokoladepige i verden, da jeg inden jul en aften blev inviteret ud i konditorlandsholdets træningslokaler i Albertslund, stillet til rådighed af Condi. Jeg var med til at prøvesmage de søde, smukke og superlækre sager, konditorlandsholdet dyster i i disse dage, men jeg måtte ikke tage billeder af dem, da de skulle holdes hemmelige på grund af reglementet.
Til gengæld har det sukkersøde landshold kreeret nogle guddommeligt skønne kager til anledningen, som jeg kunne knipse billeder af. Kagekærlighed en masse! Den lille runde spejlblanke kage var en sand chokoladebombe og gik direkte i mit kagehjerte. Den hvide aflange kage var mere eksotisk og bestod af en knasendesprød bund, som smagte skønt af SMØR samt en lækker frisk mousse på toppen.

Det Danske Konditorlandshold består af Cæcilie Dolleris, Mike von Druschke Adelsten, Magnus Vestergaard, Mark Hermann, Nichlas Frese, Mads Kilstrup og deres træner, Carsten Kej. De startede den intensive del af forberedelserne til dette års VM allerede i marts sidste år.

De her er mine idoler! Følg med i hvordan det går dem i Lyon på deres facebook fanpage. Jeg krydser alle mine søde fingre.

I øvrigt har Rasmus fra Aok.dk begået en super sjov fortælling om landsholdets (aka. sukkerpsykopaternes) slutspurt i træningslokalet i Albertslund 🙂 Læs den her.

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade, kager, konditorlandsholdet, sukker, VM

Previous Post: « Kokosmakroner med friskrevet kokos
Next Post: Bananmuffins med lyse rosiner, valnødder og rom »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Jane skriver

    27. januar 2013 kl. 10:43

    Uhm, hvor er det bare smukke lækkerier.

  2. Anne au Chocolat skriver

    28. januar 2013 kl. 07:08

    Kære Jane,
    Ja jeg kunne snildt spise en af hver lige nu 🙂

    kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap