E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Bananmuffins med lyse rosiner, valnødder og rom

30. januar 2013 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

I dag serverer jeg opskriften på de her lækre, saftige og knasende bananmuffins for jer, som jeg bagte i Indien og spiste udenfor i varmen med sol i ansigt og bare tæer i græsset. Det var tider!
I Indien kan man få lyse rosiner over det hele, og jeg snackede dem også dagligt. Min mor putter dem faktisk på havregrøden sammen med sin Sri Lanka kanel hver morgen. Fabelagtigt ritual. Jeg puttede lyse rosiner i disse små bananmuffins sammen med valnødder og lidt rom. Alle tre ting gik strålende til de sødmefulde (og overmodne) bananer i muffinsdejen. Virkelig en dejlig og hyggelig kombination.

10 små muffins

2 æg
100 g sukker
65 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
50 g smeltet smør, lidt afkølet
2 små bananer, dejligt modne
50 g valnødder, hakket
50 g lyse rosiner
1 spsk rom

Pisk æg ogsukker sammen i en skål med et piskeris til let og luftigt. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggesnapsen. Tilsæt derefter det smeltede smør. Mos bananerne godt med en gaffel og vend det i kagedejen. Rør tilsidst valnødder, rosiner og rom i. Hæld dejen i 10 forme og bag dem ved 180 grader varmluft i 12-15 minutter.

Skrevet i: Kager Tags: bananmuffins, ferie, Indien, kage, lyse rosiner, valnødder

Previous Post: « Kagespisning med konditorlandsholdet, som deltager i VM i dag
Next Post: Chokolade-peanutbutter-smørepålæg lavet på min elskede Bamix stavblender »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marie - Cocina Fragrante skriver

    1. februar 2013 kl. 14:21

    Mmmh, de ser lækre ud. Elsker banan i bagværk, det giver sådan en dejlig sødme.

  2. Hanne skriver

    1. februar 2013 kl. 18:25

    Hej Anne
    I eftermiddag bagte jeg dine bananmuffins. De blev virkelig lækre. Da jeg ikke lige havde rom, brugte jeg portvin i stedet, det gik fint. Det er bestemt ikke sidste gang at de bliver bagt. Næste gang vil jeg skifte rosinerne ud med god chokolade. Ikke fordi det ikke virkede med rosiner,
    men bare for at prøve med chokolade.
    Venlig hilsen Hanne

  3. Anne au Chocolat skriver

    2. februar 2013 kl. 13:36

    Kære Marie

    Jeg er heeelt enig 🙂

    Kh A

  4. Anne au Chocolat skriver

    2. februar 2013 kl. 13:37

    Kære Hanne

    Det lyder dejligt 🙂 Apropos bananmuffins med chokolade så har jeg to i opskriftindekset, som du jo lige kan tjekke ud!

    God weekend.

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap