Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bananmuffins med lyse rosiner, valnødder og rom

30. januar 2013 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

I dag serverer jeg opskriften på de her lækre, saftige og knasende bananmuffins for jer, som jeg bagte i Indien og spiste udenfor i varmen med sol i ansigt og bare tæer i græsset. Det var tider!
I Indien kan man få lyse rosiner over det hele, og jeg snackede dem også dagligt. Min mor putter dem faktisk på havregrøden sammen med sin Sri Lanka kanel hver morgen. Fabelagtigt ritual. Jeg puttede lyse rosiner i disse små bananmuffins sammen med valnødder og lidt rom. Alle tre ting gik strålende til de sødmefulde (og overmodne) bananer i muffinsdejen. Virkelig en dejlig og hyggelig kombination.

10 små muffins

2 æg
100 g sukker
65 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
50 g smeltet smør, lidt afkølet
2 små bananer, dejligt modne
50 g valnødder, hakket
50 g lyse rosiner
1 spsk rom

Pisk æg ogsukker sammen i en skål med et piskeris til let og luftigt. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggesnapsen. Tilsæt derefter det smeltede smør. Mos bananerne godt med en gaffel og vend det i kagedejen. Rør tilsidst valnødder, rosiner og rom i. Hæld dejen i 10 forme og bag dem ved 180 grader varmluft i 12-15 minutter.

Skrevet i: Kager Tags: bananmuffins, ferie, Indien, kage, lyse rosiner, valnødder

Previous Post: « Kagespisning med konditorlandsholdet, som deltager i VM i dag
Next Post: Chokolade-peanutbutter-smørepålæg lavet på min elskede Bamix stavblender »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marie - Cocina Fragrante skriver

    1. februar 2013 kl. 14:21

    Mmmh, de ser lækre ud. Elsker banan i bagværk, det giver sådan en dejlig sødme.

  2. Hanne skriver

    1. februar 2013 kl. 18:25

    Hej Anne
    I eftermiddag bagte jeg dine bananmuffins. De blev virkelig lækre. Da jeg ikke lige havde rom, brugte jeg portvin i stedet, det gik fint. Det er bestemt ikke sidste gang at de bliver bagt. Næste gang vil jeg skifte rosinerne ud med god chokolade. Ikke fordi det ikke virkede med rosiner,
    men bare for at prøve med chokolade.
    Venlig hilsen Hanne

  3. Anne au Chocolat skriver

    2. februar 2013 kl. 13:36

    Kære Marie

    Jeg er heeelt enig 🙂

    Kh A

  4. Anne au Chocolat skriver

    2. februar 2013 kl. 13:37

    Kære Hanne

    Det lyder dejligt 🙂 Apropos bananmuffins med chokolade så har jeg to i opskriftindekset, som du jo lige kan tjekke ud!

    God weekend.

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap