E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Chokolade-peanutbutter-smørepålæg lavet på min elskede Bamix stavblender

3. februar 2013 af Anne au Chocolat 20 kommentarer

Jeg har fået en ny bedste ven i køkkenet! Min Bamix Gastro 200 stavblender. Whiteaway.com har været så søde at forære mig den til test, og jeg er meget begejstret for den. I går brugte jeg den til at lave dette lækre chokolade-peanutbutter-smørepålæg, og I kan tro, at jeg ser frem til at bruge den til at blende nogle af de mange supper, som jeg holder af at lave i den kolde tid.

Ideen til dette chokolade-peanutbutter-smørepålæg-som-smelter-på-tungen kom jeg på i går morges, inden jeg stod op. Jeg ønskede, at smørepålægget skulle smage af to ingredienser – chokolade og peanutbutter. Derfor brugte jeg kun de to ingredienser. Caraïbe 66% fra Valrhona og en crunchy peanutbutter. I fin forening. Jeg holder af det simple, og derfor begejstres jeg ekstra meget ved at lege med få ingredienser.
Jeg ønskede et ensartet udtryk i mit smørepålæg, men man kan sagtens tilføje ekstra crunch i form af hakkede peanuts (saltede eller usaltede). Chokolade-peanutbutter-pålægget sætter sig, når det kommer på køl og bliver ret fast i det, men det smelter på tungen med det samme. Og blot man tager det ud 15 minutter, før det skal på morgenbordet eller desserten, går det strålende.

Til 1 glas brugte jeg:

100 g mørk chokolade, Caraïbe 66% fra Valrhona
100 g crunchy peanutbutter

Hak chokoladen og smelt den over et vandbad. Blend den smeltede chokolade med peanutbutter i en plastikskål eller en anden passende skål og hæld straks den lækre blanding på glas.
Opbevares på køl (kan spises med ske!)

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: bamix, caraïbe, chokolade, chokoladesmørepålæg, peanutbutter, valrhona, whiteaway.com

Previous Post: « Bananmuffins med lyse rosiner, valnødder og rom
Next Post: En eftermiddag med jazz og lækkerier hos Brdr. Price »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Mette skriver

    3. februar 2013 kl. 11:37

    BAMIX er den bedste!!!!
    Ingen over – ingen ved siden af.
    Og når du så tilmed laver lækkert chokoladesmør, så går alt op i en højere enhed.
    Tak for skøn og SØD inspiration, kære Anne.

  2. Emilie skriver

    3. februar 2013 kl. 11:57

    åh, lækker inspiration. Må have købt noget god chokolade i næste uge… mon min stavblender kan det samme? Har prøvet en Bamix engang, og ja, de er fantastiske. Desværre er prisen også lidt højere end mit SU-budget umiddelbart lige tillader jeg køber en stavblender for 🙁

  3. Sonja {Dagmars Kitchen} skriver

    4. februar 2013 kl. 14:24

    Åh, den ser helt vidunderligt god ut!! Vill ha nuuuu!

  4. Anne au Chocolat skriver

    5. februar 2013 kl. 19:48

    Søde Mette
    Selv tak 🙂 Jeg håber snart, at vi ses igen.

    KRAM

  5. Anne au Chocolat skriver

    5. februar 2013 kl. 19:49

    Kære Emilie
    Det tror jeg godt, at den kan 🙂

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    5. februar 2013 kl. 19:49

    Kære Sonja

    Du er sød 🙂

    Kh Anne

  7. Vicky skriver

    5. februar 2013 kl. 23:20

    wow. låter underbart!

  8. Anne au Chocolat skriver

    6. februar 2013 kl. 15:31

    Kære Vicky
    Det er så lækkert 🙂

    Kh Anne

  9. Christina skriver

    6. februar 2013 kl. 23:54

    Åh hvor ser det bare lækkert ud!
    Fortryder nu helt, at jeg ikke ønskede mig en Bamix i julegave 😉

  10. Ulrika - den glade kagekone skriver

    7. februar 2013 kl. 08:54

    Det ser super lækkert ud! Jeg ønsker mig også en Bamix! Det er dejligt med godt Køkkengrej. Jeg har lige skrevet en kærligheds erklæring til min Kennwood køkkenmaskine på min blog 🙂
    Tak for din fine og inspirerende blog!
    Kh Ulrika

  11. Anne au Chocolat skriver

    7. februar 2013 kl. 09:49

    Kære Christina
    Den er også god 🙂

    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    7. februar 2013 kl. 09:50

    Kære Ulrika,

    Tak for en sød kommentar 🙂

    Kh Anne

  13. Jens P.N. skriver

    16. februar 2013 kl. 12:09

    Haha,, tøser der er med på, at man ikke skal “gå ned på gear”

    Jamen så bliver det jo ikke bedre 🙂

  14. Bjørni skriver

    17. februar 2013 kl. 10:17

    Av hvor ser det najs ud… Ja jeg ku godt 🙂
    Kommer du snart hjem på Svansen og omdanner det til choko-heaven? (imens jeg feder den… eller skænker vin?) Much love og bjørnekram

  15. anjoe skriver

    17. februar 2013 kl. 10:44

    Jeg lavede halv portion i torsdags, og den blev god! Valgte at komme peanutbutter i, da chokoladen var smeltet, og efter nok et par minutter (stadig vandbad) kunne de to ingredienser røres sammen med en teske, og fem minutter senere var blandingen færdig 😀
    Næste gang vil jeg prøve at tilsætte lidt mere peanutbutter samt bruge en 50% chokolade, for chokoladen var vel meget dominerende…

  16. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 17:52

    Kære Jens

    Man må aldrig gå ned på gear 🙂

    kh Anne

  17. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 17:53

    Kære Bjørni,
    Jeg kommer meget snart forbi ja!
    Når du er hjemme fra SanFran 🙂

    Kys og kærlighed!

  18. Anne au Chocolat skriver

    17. februar 2013 kl. 17:54

    Kære Anja
    Det lyder godt – og fedt med respons! Jeg kan godt lide den kraftige chokoladesmag men kan sagtens følge dig 🙂

    Kh Anne

  19. anjoe skriver

    18. februar 2013 kl. 17:47

    Mit blognavn er anjoe, ikke Anja, men pyt med det 😀
    Din opskrift lavede jeg faktisk til Rimkogeren, min samlever på 31. år, det på hans fødselsdag. Han er choko-freak til de høje procenter sådan naturel, men da han ditto godt kan lide peanutbutter af og til – år tilbage blandedes dette med nutella på håndmad, ja da så jeg din opskrift som verdens nye vidunder 🙂 Mit arsenal fra spisekammeret bød på en 70% chokolade, og succes blev det absolut, men mit forslag om ændring kunne han problemfrit følge, da peanutbutterets smag druknede lidt for meget, når det nu skulle være en medspiller 🙂
    Selv er jeg væsentligst til lys eller hvid chokolade, dog ikke hvis kager skal have det glatte chokoladelag, for så må det mørke træde i karakter!

  20. Anne au Chocolat skriver

    20. februar 2013 kl. 23:13

    Kære Anjoe
    Tak for en dejlig kommentar 🙂
    Jeg er vild med din fine og søde historie!

    kh Anne

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap