Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Chokolade-peanutbutter-smørepålæg lavet på min elskede Bamix stavblender

3. februar 2013 af Anne au Chocolat

Jeg har fået en ny bedste ven i køkkenet! Min Bamix Gastro 200 stavblender. Whiteaway.com har været så søde at forære mig den til test, og jeg er meget begejstret for den. I går brugte jeg den til at lave dette lækre chokolade-peanutbutter-smørepålæg, og I kan tro, at jeg ser frem til at bruge den til at blende nogle af de mange supper, som jeg holder af at lave i den kolde tid.

Ideen til dette chokolade-peanutbutter-smørepålæg-som-smelter-på-tungen kom jeg på i går morges, inden jeg stod op. Jeg ønskede, at smørepålægget skulle smage af to ingredienser – chokolade og peanutbutter. Derfor brugte jeg kun de to ingredienser. Caraïbe 66% fra Valrhona og en crunchy peanutbutter. I fin forening. Jeg holder af det simple, og derfor begejstres jeg ekstra meget ved at lege med få ingredienser.
Jeg ønskede et ensartet udtryk i mit smørepålæg, men man kan sagtens tilføje ekstra crunch i form af hakkede peanuts (saltede eller usaltede). Chokolade-peanutbutter-pålægget sætter sig, når det kommer på køl og bliver ret fast i det, men det smelter på tungen med det samme. Og blot man tager det ud 15 minutter, før det skal på morgenbordet eller desserten, går det strålende.

Til 1 glas brugte jeg:

100 g mørk chokolade, Caraïbe 66% fra Valrhona
100 g crunchy peanutbutter

Hak chokoladen og smelt den over et vandbad. Blend den smeltede chokolade med peanutbutter i en plastikskål eller en anden passende skål og hæld straks den lækre blanding på glas.
Opbevares på køl (kan spises med ske!)

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: bamix, caraïbe, chokolade, chokoladesmørepålæg, peanutbutter, valrhona, whiteaway.com

Previous Post: « Bananmuffins med lyse rosiner, valnødder og rom
Next Post: En eftermiddag med jazz og lækkerier hos Brdr. Price »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap