E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Roskilde Festival cookies

27. juni 2011 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Om en times tid drager jeg mod min gamle hjemby Roskilde for at tage på Festival den næste uges tid. Alt er pakket og klart, og jeg glæder mig som et lille barn. I pakkekampens og glædens hede havde jeg dog nær glemt, at jeg havde lovet min lejr kage. Derfor blev det til nogle hurtige og enormt lækre cookies. Jeg brugte denne opskrift, men tilføjede rosiner i stedet for ingefær.
Jeg har i øvrigt fået min blog medieakkrediteret, så jeg kommer til at blogge om alt den dejlige søde mad og kaffe på Roskilde. Jeg ser især frem til at spise Manfreds læskende lækre koldskål med jordbær og drikke kaffe fra The Coffee Collective, og så skal jeg også sætte tænderne i Meyers saftige kanelsnurrer. Derudover ser jeg frem til at smage en masse andet derude på marken. Ses vi ?! 🙂

Opskriften er

100 g smør, blødt
75 g brun farin
75 g sukker
1 æg
125 g mel
75 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
75 g rosiner
200 g lys chokolade (Bitter Lactée fra Valrhona), grofthakket

Rør smør, brun farin og sukker godt sammen indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Slut af med at vende chokolade og rosiner i. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, tryk dem let flade. Bag i 10-12 minutter ved 180 grader varmluft.

Skrevet i: Kager Tags: cookies, Kaffe, kanelsnurrer, koldskål, Manfreds, Meyers, Roskilde Festival, The Coffee Collective

Previous Post: « Frysetørrede bær og 2 års fødselsdag
Next Post: Madklub på Roskilde »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Losarinas mor skriver

    27. juni 2011 kl. 13:54

    Nej, desværre ikke..
    Men måske du møder min datter 🙂

  2. Hottie Von Dottie skriver

    28. juni 2011 kl. 18:18

    Nej hvor sejt 😀
    Jeg har boet i Roskilde i 8 år nu og kunne aldrig drømme om at flytte derfra. Og jeg synes det er så utrolig hyggeligt med alle de glade mennesker i byen, der godt nok sviner lidt, men også giver en unik profil og stemning af peace, love and happiness til Roskilde. Det er ligesom Jonny DeLuxes sang: “jeg ved, at når-når du kommer -så-så så er det sommer!” Det kan ihvertfald siges om Roskilde Festival 🙂

  3. Linda skriver

    21. februar 2013 kl. 12:46

    Åh, YUM!
    Så har jeg netop bagt disse skønheder 🙂
    Hvor ER jeg bare glad for, at jeg lige så dit Instagram-billede i formiddags, tak for din altid så inspirerende måde at dele dine billeder på!

Trackbacks

  1. Roskilde Festival cookies siger:
    27. juni 2011 kl. 13:30

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

  2. Verdens bedste cookies siger:
    24. februar 2013 kl. 15:19

    […] lave mad, og at bage, men jeg synes tit det kan være rigtig svært at bage gode kager. Men denne opskrift på cookies, fra Anne au Chocolat er virkelig god, de bliver sprøde ude på, og chewee inden […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Sel Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Selvom den af og til er lidt for travl, holder jeg meget af hverdagen og gør mit for, at den også er pakket med nydelse, ro og nærvær☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap