E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Jul i Femina

16. november 2014 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

juleteamFoto: Line Falck

Jeg har helt glemt at fortælle her på bloggen, at jeg i år sammen med seje Timm Vladimir, inspirerende Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel er blevet valgt som Feminas juleeksperter. Fra uge 43 og frem til jul byder vi på en masse juleinspiration i form af mad, søde sager samt skønne idéer til julepynt og dekorationer i bladet hver uge. Vi lagde ud med at lave en lækker julebrunch sammen i første nummer, og opskrifterne kan I finde lige her! I denne uge har jeg fået æren af at komme på forsiden af Feminas tillæg med julekager og konfekt, og i tillægget finder I blandt andet opskriften på nem og hurtig konfekt, de sprødeste brunkager med Dulcey chokolade, vanedannende æbleskiver med mælkechokolade i og julekrydrede brownies med kirsebær. Mums 🙂

Glæder I jer også til jul?

Find i øvrigt al min konfekt og julesmåkager samlet her på siden “konfekt og andre julerier“.

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Double chocolate chip cookies
Next Post: Juletrøfler med chokolade og pebermynteknas »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hanne Nörskau Jensen skriver

    16. november 2014 kl. 14:35

    Hej Chokolade Anne

    Nu har jeg lige set den reklame med dig – igen igen

  2. Hanne Nörskau Jensen skriver

    16. november 2014 kl. 14:36

    Ai, alt det sidste jeg skrev kom ikke med

  3. Linn skriver

    16. november 2014 kl. 16:13

    Anne, du er så sej! Og du er så fin på forsiden af det blad.

  4. Lotte skriver

    16. november 2014 kl. 19:20

    Jaaaa snart bliver huset klædt i rødt og lys, det er SÅ hyggeligt:-)
    På kage-bage fronten er de sædvanlige i spil:
    Marcipan specier (det er den bedste småkage ever), brunkage figurer og jødekager el. Finskbrød. Og så bliver det 2-3 ting fra dine konfekt sider, hvilke ved jeg ikke helt endnu – det er en kende svært at vælge;-)

  5. Piskeriset skriver

    16. november 2014 kl. 19:58

    Skønne billeder – jeg bliver straks i julehumør 🙂
    Hvad er din yndlings-julekonfekt?

  6. Michelle skriver

    16. november 2014 kl. 20:31

    Så dine fine opskrifter i Femina, hvor køber du de kandiserede lavendel perler ? 🙂

  7. Jacob Larsen skriver

    17. november 2014 kl. 20:31

    Nu kan jeg jo ikke vente med at besøg hos min mor eller moster og lede efter de der Femina blade. Det ser virkelig lækkert ud.
    – Også forside-billedet! 😉

  8. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2014 kl. 12:39

    Kære Lotte,
    Ih det lyder så dejligt!
    Jeg er også kæmpe julefan 🙂
    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2014 kl. 12:41

    Kære Piske,
    Du er sød!
    Uh det er svært at begrænse sig til en favorit. Men i morgen kommer der en ny sag på bloggen, som godt kunne blive en jule-yndlings 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2014 kl. 12:41

    Kære Jacob,
    Tusind tak for din ros 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap