Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Bananmuffins med mælkechokolade og syltet ingefær

15. november 2016 af Anne au Chocolat

dsc_0248

Indrømmet. Jeg har en del opskrifter på bloggen på bananmuffins eller banankager, men jeg er bare kæmpefan af bananer i bagværk. Desuden er det en genial måde at bruge de der overmodne bananer på, hvis de ikke når at blive tryllet om til Kajs bananpandekager til morgenmad.
Bananer tilfører disse muffins en dejlig svampet konsistens og en fantastisk sødme. Jeg har puttet Valrhonas mælkechokoladedrops i dejen, men brug gerne finthakket mælkechokolade i stedet. Desuden byder disse muffins også på bittesmå stykker syltet ingefær med meget stor smag og varme. Kombinationen af banan, mælkechokolade og ingefær er intet mindre end magisk <3

Bananmuffins med mælkechokolade og ingefær
12 stk

2 æg
100 g sukker
120 g mel
1/2 tsk bagepulver
80 g smør, smeltet og afkølet
2 modne bananer
30 g syltet ingefær
45 g mælkechokoladedrops fra Valrhona, eller anden god mælkechokolade

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps i en skål. Vend mel og bagepulver i. Tilsæt det smeltede smør og rør godt rundt. Mos bananer godt og hak ingefær fint. Vend bananmos, ingefær og mælkechokoladedrops i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme og drys lidt ekstra drops på. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 16-18 minutter. Tjek med en strikkepind eller tandstik om de er færdige. Nyd dem lune eller afkølede.

dsc_0229   dsc_0261

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Intens chokoladekage med dadler
Next Post: Mandelkage med hvid chokolade og lakrids »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap