Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Blåbærprikket mazarin med chokolade og vanilleskyr

30. august 2013 af Anne au Chocolat

mazarin                                                                                                                                           Foto: Line Thit Klein

Jeg er vildt forelsket i denne blåbærprikkede mazarinkage med chokoladestykker, som serveres med en syrligt sød vanilleskyr. Jeg lavede den til ALT for damerne, og seje Line Thit Klein tog dette overskønne billede.
Den saftige mazarin får en fin farve og sommerlig smag af de lækre blåbær. Sammen med chokoladestykkerne og den vanillefine friske creme opstår der sød musik.

Blåbærmazarin med mørk chokolade og vanilleprikket flødeskum med skyr
8-10 personer

200 g marcipan, revet
200 g sukker
200 g smør, blødt
4 æg
100 g mel
125 g mørk chokolade, gerne Guanaja 70% fra Valrhona, hakket
150 g blåbær

1,5 dl piskefløde
1,5 spsk flormelis
½ stang vanille, korn af
1,5 dl skyr

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør lidt ad gangen under stadig piskning. Pisk derefter æggene i lidt ad gangen. Vend derefter mel i. Hak chokoladen og tilsæt den til sidst sammen med blåbær. Hæld dejen i en rund form (ca. 23 cm i diameter) foret med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i 45-50 min.

Pisk fløden til en let flødeskum med flormelis og vanillekorn. Vend skyr i flødeskummet.

Server kagen afkølet med vanilleskyr til.

Skrevet i: Kager Tags: ALT for damerne, blåbærmazarin, line thit klein, mazarinkage, skyr

Previous Post: « Konkurrence: Vind en tredagsbillet til Food Festival
Next Post: Glutenfrie bananboller med mandelmel »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap