I sidste uge bagte jeg nogle lækre glutenfrie bananboller. Det var ikke planen, at de skulle på bloggen og derfor blev mit spejlrefleks heller ikke taget i brug. De blev knipset til min instagram, og der har siden hen været en del efterspørgsler på opskriften, så derfor ryger de alligevel på bloggen med et instagram billede. Jeg kan desværre ikke helt huske, hvor lang tid jeg gav bollerne i ovnen, så I må prøve jer lidt frem, lige som jeg gjorde 🙂 God fornøjelse – de er sprøde og saftige på samme tid!
Til 6 boller:
1 moden banan
1 æg
50 g mandelmel (eller hele mandler blendet fint)
50 g rosiner
15 g HUSK
1 tsk bagepulver
2 g birkes
12 g hørfrø
1/2 tsk salt
(evt. lidt hakkede nødder og kanel)
Mos bananen i en skål og tilsæt æg samt de øvrige ingredienser. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter, til de er gyldensprøde.
Nyd dem som de er. De er også fabelagtige med smør og chokolade.
