E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Comfort cookies fyldt med After Eight Fine Sticks

9. september 2013 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

finestickscookiesDa jeg for en måneds tid siden serverede semifreddo med After Eight for jer, emmede det langt væk af nostalgi. Det samme kan ikke siges om denne portion cookies, som jeg har puttet After Eight Fine Sticks i. Det er nemlig første gang, at jeg sætter tænderne i dem. Fine Sticks er super smarte og lige til at hakke. Mon ikke de også ville være gode at putte i is?
Søde Cecilia og jeg leger videre med After Eight, og denne gang udviklede min leg sig til disse cookies, som I kan se flere billeder af lige her på After Eights danske facebook fanside, hvis I har lyst. De er ren comfort food, sprøde og chewy på samme tid, og mintsmagen går hånd i hånd med smørbagte cookies. De blev nydt til dessert med vanilleis hos min veninde Caroline og hendes søde søstre. I ved, at jeg elsker at holde det simpelt.

fine sticks

Cookies med After Eight Fine Sticks
10 stk.

100 g smør, blødt
150 g brun farin
1 æg
150 g mel
1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
125 g After Eight Fine Sticks, hakket i mindre stykker

Rør smør og brun farin godt sammen i en skål indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, bagepulver og salt i. Slut af med at vende After Eight Fine Sticks i. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem og tryk dem let flade. Bag i 10-12 minutter ved 180 grader varmluft.

Nyd dem som de er eller sammen med en lækker vanilleis.


finestickscookies1 finestickscookies2

                                                                                                                               Indlægget er sponsoreret af After Eight

Skrevet i: Kager Tags: After Eight, cookies, Fine sticks, vanilleis

Previous Post: « Glutenfrie bananboller med mandelmel
Next Post: Bagte figner med saltkaramel, pekannødder og flødeskum »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    10. september 2013 kl. 04:15

    Mmmmmm, de cookies ville jeg gjerne spist 🙂 after eight cookies, vaniljeis, naa har du faatt meg til aa droemme Anne 🙂 Gleder meg forresten til aa treffe din bror paa loerdag, skulle oenske du ogsaa kunne vaere med 🙂 Ha en supersoed uge!
    KNUS

  2. Anne au Chocolat skriver

    11. september 2013 kl. 06:52

    Kære Line
    Vi må bage noget sammen, når jeg kommer til Indien i det nye år 🙂
    Kram

  3. Jane H. Johansen skriver

    16. september 2013 kl. 14:25

    Ser super-moms ut!

  4. Anne au Chocolat skriver

    16. september 2013 kl. 21:25

    Kære Jane
    Det var meget lækkert ja 🙂
    Kh Anne

  5. Lene skriver

    19. maj 2014 kl. 13:24

    Det er en skøn opskrift! Har lige lavet en portion (for anden gang) og de forsvinder som dug for solen. I dag forsøgte jeg også en portion med hakket Dajm i stedet for After Eight – det blev virkelig godt, men man skal ikke være bange for at hakke det groft for at bevare stykker af hård karamel inde i småkagerne 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    26. maj 2014 kl. 20:01

    Kære Lene,
    MUMS det lyder bare lækkert 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap