E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Comfort cookies fyldt med After Eight Fine Sticks

9. september 2013 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

finestickscookiesDa jeg for en måneds tid siden serverede semifreddo med After Eight for jer, emmede det langt væk af nostalgi. Det samme kan ikke siges om denne portion cookies, som jeg har puttet After Eight Fine Sticks i. Det er nemlig første gang, at jeg sætter tænderne i dem. Fine Sticks er super smarte og lige til at hakke. Mon ikke de også ville være gode at putte i is?
Søde Cecilia og jeg leger videre med After Eight, og denne gang udviklede min leg sig til disse cookies, som I kan se flere billeder af lige her på After Eights danske facebook fanside, hvis I har lyst. De er ren comfort food, sprøde og chewy på samme tid, og mintsmagen går hånd i hånd med smørbagte cookies. De blev nydt til dessert med vanilleis hos min veninde Caroline og hendes søde søstre. I ved, at jeg elsker at holde det simpelt.

fine sticks

Cookies med After Eight Fine Sticks
10 stk.

100 g smør, blødt
150 g brun farin
1 æg
150 g mel
1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
125 g After Eight Fine Sticks, hakket i mindre stykker

Rør smør og brun farin godt sammen i en skål indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, bagepulver og salt i. Slut af med at vende After Eight Fine Sticks i. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem og tryk dem let flade. Bag i 10-12 minutter ved 180 grader varmluft.

Nyd dem som de er eller sammen med en lækker vanilleis.


finestickscookies1 finestickscookies2

                                                                                                                               Indlægget er sponsoreret af After Eight

Skrevet i: Kager Tags: After Eight, cookies, Fine sticks, vanilleis

Previous Post: « Glutenfrie bananboller med mandelmel
Next Post: Bagte figner med saltkaramel, pekannødder og flødeskum »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    10. september 2013 kl. 04:15

    Mmmmmm, de cookies ville jeg gjerne spist 🙂 after eight cookies, vaniljeis, naa har du faatt meg til aa droemme Anne 🙂 Gleder meg forresten til aa treffe din bror paa loerdag, skulle oenske du ogsaa kunne vaere med 🙂 Ha en supersoed uge!
    KNUS

  2. Anne au Chocolat skriver

    11. september 2013 kl. 06:52

    Kære Line
    Vi må bage noget sammen, når jeg kommer til Indien i det nye år 🙂
    Kram

  3. Jane H. Johansen skriver

    16. september 2013 kl. 14:25

    Ser super-moms ut!

  4. Anne au Chocolat skriver

    16. september 2013 kl. 21:25

    Kære Jane
    Det var meget lækkert ja 🙂
    Kh Anne

  5. Lene skriver

    19. maj 2014 kl. 13:24

    Det er en skøn opskrift! Har lige lavet en portion (for anden gang) og de forsvinder som dug for solen. I dag forsøgte jeg også en portion med hakket Dajm i stedet for After Eight – det blev virkelig godt, men man skal ikke være bange for at hakke det groft for at bevare stykker af hård karamel inde i småkagerne 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    26. maj 2014 kl. 20:01

    Kære Lene,
    MUMS det lyder bare lækkert 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap