E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Bagte figner med saltkaramel, pekannødder og flødeskum

11. september 2013 af Anne au Chocolat 17 kommentarer

figen

Sæt et kryds i en figen og forær den en skefuld saltkaramel samt en kort tur i ovnen. Så simpelt og super skønt kan det gøres. Jeg har spist bagte figner med saltkaramel to aftener i træk. I mandags for at teste idéen med pekannødder og letpisket fløde. I aftes serverede jeg de saltkaramelliserede figner med flødeskum, macadamianødder og mælkechokolade for min veninde Kristina til dessert. Og i dag har jeg lyst til at prøve med iskold vanilleis til. M E N måske jeg skulle holde en pause, selvom det vrimler med fine friske figner for tiden.

figen1

Kom 10 g saltkaramel (fra Konnerup & Co) i hver figen og bag dem ved 180 grader i ca. 8-10 minutter. Servér dem lune 🙂

figen2 figen3

Jeg vil lige vise jer disse to bøtter med fantastiske nødder fra Nøddebazaren, som jeg købte for et par uger siden. De er hånden på hjertet den bedste investering, jeg har gjort længe 🙂

maca

Skrevet i: Desserter Tags: bagte figner, dessert, figner, flødeskum, friske figner, Konnerup & Co, pekannødder, saltet karamel, saltkaramel

Previous Post: « Comfort cookies fyldt med After Eight Fine Sticks
Next Post: Morgengrød med figner, saltkaramel og chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Pixels & Poesi skriver

    11. september 2013 kl. 07:36

    Hvor finder du friske figner? Jeg ville gerne prøve dem, men min Irma havde ikke nogen.

  2. Ditte skriver

    11. september 2013 kl. 09:46

    @Pixels& Poesi: Jeg så friske figner i Netto i går, 4 stk for 15 kr 🙂

  3. A + K = ♥ skriver

    11. september 2013 kl. 13:54

    Lyder afsinddigt lækkert med saltkaramellen til de friske figner, er dog ikke til flødeskum, men en gang cremefraiche, til det salt/søde, er jeg sikker på ville være lige mig.

    – Anne

  4. Sabrina skriver

    11. september 2013 kl. 20:36

    Uhh det lyder lækkert med saltkaramel (men saltkaramel er jo også nærmest lækkert til alt!) Jeg har selv lavet bagte figner et par gange den sidste uge, dog bare i karamelliseret udgave med en klat skyr og pistacienødder til, det er bestemt også et hit 😀 Selvom jeg egentlig normalt ikke er den store fan af figner

  5. Bianca skriver

    12. september 2013 kl. 09:48

    Hej Anne!
    Tusind tak for en skøn og inspirerende blog. Kommenterer ikke så meget herinde, da jeg ofte læser dine indlæg på mobilen, men følger fast med. Derfor er du også kommet på min liste over blogs jeg læser fast 🙂

  6. Lika skriver

    12. september 2013 kl. 11:57

    Åh jeg håååååååber sådan du vil lægge opskriften til den meeeeget lækre chokoladekage inden weekenden eller i weekenden 🙂

  7. Mo skriver

    12. september 2013 kl. 22:20

    Figner og karamel – det var godt nok ikke lige en kombi jeg havde tænkt på. Det lyder spændende, tak for inspirationen! 🙂

  8. Anne au Chocolat skriver

    13. september 2013 kl. 07:32

    Kære Pixels & Poesi og Ditte,
    Det er godt, at I kan hjælpe hinanden 🙂
    Man kan finde friske figner ved alle grønthandlere også pt.
    God weekend.
    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    13. september 2013 kl. 07:33

    Kære Anne
    Det lyder også lækkert med creme fraiche ja 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    13. september 2013 kl. 07:34

    Kære Sabrina
    Det lyder som en god og lækker desset 🙂
    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    13. september 2013 kl. 07:36

    Kære Bianca
    TUSIND tak for din søde hilsen. Jeg er glad for, at du læser med 🙂
    God weekend.
    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    13. september 2013 kl. 07:36

    Kære Lika
    Jeg når det ikke desværre, men den er stærkt inspireret af That Chocolate Cake. Google den 🙂
    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    13. september 2013 kl. 07:38

    Kære Mo,
    Den er fantastisk 🙂
    Kh Anne

  14. Mina skriver

    13. september 2013 kl. 10:48

    Det ser bare så lækkert ud! Faldt over din blog ved et tilfælde, men tror helt bestemt, at jeg vil følge dig og læse med fremover 🙂

  15. Jane H. Johansen skriver

    16. september 2013 kl. 14:25

    Så lekkert!

  16. Anne au Chocolat skriver

    16. september 2013 kl. 21:25

    Kære Jane,
    Mange tak 🙂
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Opskrifter Galore | Emily Salomon siger:
    17. september 2013 kl. 12:08

    […] indlæg i morges og måtte straks lave en lækker lille ‘morgendessert’ (inspireret af hende her): Bagte figner med Dulce de Leche og hakkede mandler på en klat skyr. Det kan anbefales. […]

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap