Sæt et kryds i en figen og forær den en skefuld saltkaramel samt en kort tur i ovnen. Så simpelt og super skønt kan det gøres. Jeg har spist bagte figner med saltkaramel to aftener i træk. I mandags for at teste idéen med pekannødder og letpisket fløde. I aftes serverede jeg de saltkaramelliserede figner med flødeskum, macadamianødder og mælkechokolade for min veninde Kristina til dessert. Og i dag har jeg lyst til at prøve med iskold vanilleis til. M E N måske jeg skulle holde en pause, selvom det vrimler med fine friske figner for tiden.
Kom 10 g saltkaramel (fra Konnerup & Co) i hver figen og bag dem ved 180 grader i ca. 8-10 minutter. Servér dem lune 🙂
Jeg vil lige vise jer disse to bøtter med fantastiske nødder fra Nøddebazaren, som jeg købte for et par uger siden. De er hånden på hjertet den bedste investering, jeg har gjort længe 🙂




