E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Morgengrød med figner, saltkaramel og chokolade

15. september 2013 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

grød1

Mine venner og familie har for længst opdaget, at jeg ikke er så god til at slappe af og bare lave ingenting. Jeg ville ønske, at jeg var lidt bedre til at koble af en gang imellem, men jeg har altså en tendens til at booke mig helt op ugen ud. Sådan er det nok, når man skal have fuldtidsjob, kogebog, blog og sit sociale liv til at gå op i en højere enhed. Misforstå mig ikke – jeg nyder det hele og har absolut ingen grund til at klage. Indlægget her er nok mere ment som en understregning af, hvad en god morgen kan gøre for min travle hverdag. De tidlige morgenstunder med dejlig morgenmad, musik og kaffe er mit “helle”.

grød

Et lille skud livsnydelse fra morgenstunden. Eksempelvis i form af en mælket havregrød med friske figner, pekannødder, lidt chokolade og en skefuld saltkaramel.

grød2

 

Skrevet i: Morgenmad Tags: chokolade, figner, havregrød, Konnerup & Co, morgengrød, morgenmad, pekannødder, saltkaramel, valrhona

Previous Post: « Bagte figner med saltkaramel, pekannødder og flødeskum
Next Post: That Chocolate Cake – med et sprødt AMMA tvist. »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Bettina Lerke Sørensen skriver

    15. september 2013 kl. 10:25

    Mhhm det lyder bare så lækkert! 🙂 en mælket havregrød?? Hvordan laves den? 🙂

    Mange varme hilsner fra Bettina 🙂

  2. Tanja Maria skriver

    15. september 2013 kl. 16:11

    Anne, jeg kender den følelse alt for godt!
    Jeg har selv et krævende job, som ikke efterlader mange timer til andet end arbejdet. På samme måde er min morgen og ikke mindst morgenkaffen hellig 😉
    Heldigvis får jeg altid et skud (morgen)glæde, når jeg ser dine billeder på instagram!!

    God weekend.
    Kh,
    Tanja

  3. A + K = ♥ skriver

    15. september 2013 kl. 16:52

    Nøj, det ser lækkert ud – håber på at den dejlige morgenmad kan trække lidt stress ud af morgenstunden i det mindste (: Det kan være fint at have travl, bare ikke for travlt (;

    – Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    16. september 2013 kl. 21:40

    Kære Bettina
    Det var også lækkert 🙂
    Jeg byttede såmænd bare vandet ud med mælk – det er ikke sidste gang, at jeg gør det 🙂

    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    16. september 2013 kl. 21:40

    Kære Tanja Maria,
    Du er noget af det sødeste 🙂
    Jeg glæder mig til at møde dig en dag.
    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    16. september 2013 kl. 21:41

    Kære Anne
    Du har helt ret!
    Kh fra din navnesøster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap